I Heart Makeup Bronze and Glow

Het gouden chocolade oogschaduwpalette van I Heart Makeup had ik al zo vaak voorbij zien komen, maar toen ik in de winkel ook een miniatuurversie van het palette zag liggen was mijn interesse helemaal gewekt. Het I Heart Makeup Bronze and Glow is een palette met een bronzer én een highlighter in een prachtige chocolade verpakking. Vandaag probeer ik het palette uit, lees snel verder!

Ik vond het I Heart Makeup Bronze and Glow palette bij Kruidvat, maar ondertussen zijn ze waarschijnlijk op de meeste plekken al uitverkocht. Ik wist meteen dat ik het wou, ook al wist ik nog niet wat er in het palette zat. De verpakking had me overtuigd!

De producten van I Heart Makeup zijn voornamelijk online te verkrijgen, op een heel aantal webshops, maar nu en dan verschijnen ze eens in een fysieke winkel. Ik word altijd super enthousiast wanneer je de producten van I Heart MakeupFreedom en Makeup Revolution in het echt kan kopen. Logisch, want kijk hoe leuk de verpakking is!

Ik was al enthousiast toen ik de verpakking zag, maar toen ik het palette opende werd ik voor een tweede keer enthousiast. In het palette zit een mooie, koele bronzer, en een grote highlighter!

De bronzer is helemaal mat en heeft een hele fijne structuur. De highlighter is ook prachtig, en heeft enorm fijne shimmers. De kleur is licht beige, en het ‘gesmolten’ patroon dat in de poeders gedrukt zit, maakt het palette volledig af!

Op de foto hierboven heb ik de twee poeders uit het I Heart Makeup Bronze and Glow palette geswatcht.

De bronzer valt een beetje weg op mijn huid, maar dat is vooral omdat mijn lichaam wat donkerder is – ja, door zelfbruiner! Toch zie je het effect, en dat vind ik heel mooi. De bronzer is koel en het poeder verdeelt prachtig op mijn huid.

En dan de highlighter, wat een pigment! Hier hoef ik natuurlijk niet veel over te zeggen, want je ziet meteen wat een intense glans er van de highlighter af komt!

Tijd om te zien of ze op mijn gezicht ook zo fijn werken. Hierboven draag ik geen bronzer, blush of highlighter.

Hierboven heb ik de bronzer uit het I Heart Makeup Bronze and Glow palette aangebracht.

Het effect is subtiel, maar mooi en vooral natuurlijk. Normaal gebruik ik een donkerdere bronzer voor een sterkere contour, maar ik denk dat als je niet regelmatig contourt, dit wel een fijne bronzer voor jou is.

En dan die highlighter. Wat een prachtexemplaar. Hij geef mijn wangen een intense glow. Ik denk zelfs dat hij voor veel mensen té intens is, maar ik vind dit perfect! Het effect is moeilijk vast te leggen op foto, maar geloof mij: hij geeft SHINE!

Conclusie

Ik ben zoooo blij met mijn vondst! Het I Heart Makeup Bronze and Glow palette ziet er niet enkel super cute uit, maar de inhoud is ook echt indrukwekkend. Vooral de highlighter heeft mij helemaal weggeblazen. Ik denk dat ik zelfs kan zeggen dat dit de meest intense highlighter is die ik in mijn bezit heb op dit moment (behalve dan de Unicorns Heart highlighter, maar die is voor mij net iets té koel). Ik geef het I Heart Makeup Bronze and Glow een 10/10! Een nieuwe favoriet? Ongetwijfeld!

Hou jij van intense highlighters?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.