Melli Mello Shower Foams

Ik vind het heerlijk om mezelf te verwennen met leuke producten. Bij mij staat er in de douche bijvoorbeeld steevast een douchegel, scrub of crème met een lekkere geur. Het heeft zoveel invloed op mijn humeur, ik kan er écht van genieten. Onlangs kreeg ik een pakketje aan waarin vier douche foams van Melli Mello zaten, met elk een andere geur. Vandaag laat ik ze je zien!

Wat een kunstwerkjes, hé! Ik kreeg vier shower foams van Melli Mello opgestuurd van Beautyconcept. Ik kende het merk nog niet, maar het is een super kleurrijk en vrolijk merk dat stijlen durft mixen om dit soort pronkstukjes te creëren.

De flesjes zien er super luxueus en vrolijk uit, en zijn écht ideaal om cadeau te doen. Alle producten van Melli Mello zijn trouwens zo leuk vormgegeven.

Dit is Tess, een wit schuim met de heerlijke geur van lelie en sandelhout. Het schuim is enorm zacht en ruikt bloemig en fris.

Julia heeft zachtroze schuim en ruikt rijk en zwoel. Met de geur van pioenroos en amber kan je écht genieten in de douche.

Deze mini heet Suzy Snake, zo schattig! Deze geur wordt beschreven als luxueus en energiek, en ruikt naar gember en vetiver.

Deze laatste, Romy, is echt mijn favoriet. Hij ruikt heerlijk naar oosterse rozen en mediterraans mandarijn. Fantastisch, deze! Ik bewaar hem voor een speciaal moment!

Elk schuim is even zacht en heerlijk op je huid.

Conclusie

Wat een superleuke producten, deze Melli Mello Shower Foams. Ze ruiken stuk voor stuk heerlijk en ze zien er ook fantastisch uit. Bovendien zijn ze ook helemaal niet zo duur. Mijn favoriet is zonder twijfel Romy, wat een héérlijke geur! Ik geef de Melli Mello Shower Foams een 9/10.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.