Silkespots: Uniqlo, Self, Roberto Cavalli

Ik vind het superleuk om press releases aan te krijgen met nieuwtjes van allerlei merken. Op de hoogte blijven van trends en nieuwe producten hoort uiteraard bij het leven van een blogger! Omdat ik ervan overtuigd ben dat mijn lezers ook trendy zijn, vind ik dat ik de leukste jullie niet kan onthouden. Vandaar het artikel van vandaag, waarin ik de meest interessante nieuwtjes spot van deze maand. Lees snel verder!

Uniqlo Sport SS17

Uniqlo is echt een winkel die me op het lijf is geschreven. Hun stijl is basic, clean, minimalistisch, en ik vind er altijd wel iets dat me aanspreekt. Goed nieuws voor mij, dus, want deze lente komt er ook een sportlijn uit van Uniqlo. Al ben ik zelf niet heel sportief, en heb ik dus helemaal geen sportkleding nodig, er zitten echt heel wat coole items tussen!

Self Boost of Softness

De producten van Self zien er niet alleen supermooi en fotogeniek uit, maar ze zijn ook goed voor je huid. Een ideaal valentijnscadeau is de Boost of Softness spons. Een spons speciaal voor je gezicht, gemaakt van 100% natuurlijk Konjac poeder en reinigt de huid zacht, terwijl ze je huid ook hydrateert! En hoe schattig zien ze er ook uit, ik kan er niet genoeg van krijgen!

Vichy x Jamie Oliver

Iedereen weet (hopelijk) ondertussen dat gezond eten belangrijk is voor een mooie huid. Vichy slaat daarom de handen in elkaar met Jamie Oliver, die een heel aantal gezonde recepten online plaatste. Ik vind het een superleuk initiatief, want ik weet ook uit ervaring dat voeding een grote rol speelt in een mooie huid!

Roberto Cavalli – Paradiso Assoluto

Heerlijk als je een nieuw parfum kan ruiken. Deze Paradiso Assoluto van Roberto Cavalli komt in februari 2017 in de rekken, en heeft niet alleen een prachtige, stijlvolle flacon, maar zou ook heerlijk naar mediterrane bloemen ruiken. Het thema is ‘het Hof van Eden’, en dat maakt me wel héél erg benieuwd. Eén ding is zeker: zodra hij uit is, ga ik hem zeker eens ruiken!

Calvin Klein – Deep Euphoria

Nog meer geurnieuws: ook Calvin Klein heeft een nieuw geurtje uitgebracht. Hij zou nu al in de winkel moeten liggen, want hij kwam uit in januari 2017. Als je hem tegenkomt, geef hem zeker eens een snuffeltje, want met noten als musk, zwarte magische roos en cascalone klinkt hij wel héél zwoel!

Zo, nu zijn jullie ook even up-to-date.

Van welke nieuwtjes word jij warm?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.