OOTD: No Outfit

Wat is het de laatste dagen koud! Zo koud dat ik eigenlijk niet eens naar buiten wil. Ken je dat, zo van die dagen dat je niet eens zin hebt om je aan te kleden, en lekker binnen wilt blijven? Om mijn grijze dag een beetje op te vrolijken trok ik mijn nieuwe Happy Socks aan. Lees snel verder!

Mijn kleurrijke sokken en broekje zijn van Happy Socks. Ze hebben een heel assortiment aan, jawel, vrolijke sokken! Het broekje en de sokken die ik uitkoos heten Play, en zijn supergrappig nineties-geïnspireerd.

Mijn t-shirt is van Abercrombie & Fitch, en heb ik ooit bij een persevent gekregen. Het is mijn grootste t-shirt, dus het is eigenlijk bijna een jurk. Ideaal om in te chillen!

Merken jullie trouwens iets op aan mijn haar? Het is een stukje langer omdat ik mijn nieuwe extensions van Zascha draag! Er volgt uiteraard nog een uitgebreide review, maar bij deze zijn jullie al voorgesteld aan mijn nieuwe liefde.

Sokken & Hipster: Happy Socks // T-Shirt: Abercrombie & Fitch // Extensions: Zascha

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.