WIN een Hoelahoep van Hoop It Yourself!

Bij mijn goede voornemens voor 2017 stond zoals bij velen dat ik meer moet bewegen. Gaan joggen vind ik persoonlijk nogal saai, maar gelukkig zijn er ook alternatieve, en vooral leuke manieren om te bewegen! Zo kwam ik onlangs bij Hoop It Yourself, waar je handgemaakte hoelahoeps kan bestellen. En jeej, vandaag mag ik nog iemand blijmaken, want ik mag een hoelahoep weggeven! Lees snel verder!

Hoelahoepen doet mij echt zo hard denken aan de lagere school, en vooral aan het feit dat ik er zelf niet de beste in was. Toch stel ik mezelf dit keer weer helemaal open om het te proberen. Vooral omdat deze hoelahoeps zo leuk zijn!

Op de website kan je kiezen uit een heel aantal modellen, of je nu een beginner bent of een pro in hoelahoepen: er is voor iedereen wel een hoepel te vinden!

Hoelahoepen is echt supergoed om je buikspieren mee te trainen, want tijdens het hoelahoepen span je die continu aan. Het is leuk om te doen, intensief en je kan het gewoon thuis doen. What’s not to like?

Poseren met een hoelahoep vond ik al een uitdaging, maar als jij – net zoals ik – het hoelahoepen zelf al helemaal een uitdaging vindt, vrees niet! Op het YouTube kanaal van Hoop It Yourself vind je namelijk heel wat video’s die je duidelijk uitleggen hoe je aan de slag kan gaan.

Win een hoelahoep van Hoop It Yourself!

Als jij ook graag een held wil worden in het hoelahoepen, doe dan zeker mee met deze winactie, want ik mag een hoelahoep van Hoop It Yourself weggeven!

Wat moet je doen?

Laat hieronder ook zeker een reactie achter waarin je vermeld dat je meedoet! De winactie loopt tot 31 januari. Veel succes!

Vergeet je ook zeker niet in te schrijven voor de Hoelahoep Challenge! De eerste challenge was een groot succes, dus mis zeker niks van dit leuke én gezonde initiatief!

Doet hoelahoepen jou ook zo denken aan je jeugd? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

20 Comments

 • Shana schreef:

  Wauuuuw ja, heel graag!! Lijkt me perfect om aan mijn conditie te werken!

 • Jolanda schreef:

  Leuke winactie! Ik laat hem even aan me voorbijgaan. Succes voor iedereen die meedoet!

 • evelien schreef:

  Jaaa zo tof! Ik doe heel graag mee.
  Ik ben in Januari begonnen met mezelf aan te melden bij de sportschool en gezonder eten, dus zou er graag bij willen hoepelen, super fijn om thuis te doen en lijkt me leuk om weer te ervaren hoe dat was! En ze zijn zo vrolijk 🙂
  Liefs,
  Evelien

 • Pia schreef:

  Ik ben helemaal fan van de hoelahoep!! Toen ik vorige zomer naar Boom festival in Portugal ging zag ik daar meerdere mooie hippie Chicks (en ook mannen ja!) met hoelahoeps allerhande kunstjes en bewegingen doen die mij helemaal facineerden. Ik zou graag ook zo’n hoepahoepende hippie worden, plus het is inderdaad zeer goed voor je lichaam! En ik hou van de mooie kleurtjes van de hoelaphoeps wauw! I am a fan.

 • homeofdaisies schreef:

  Hey wat leuk, ik wist helemaal niet dat je ook een YT kanaal had Silke 🙂 Heb natuurlijk direct geabonneerd! Al een tijdje ben ik bezig met kilo’s kwijt raken en wat strakker in m’n vel te zitten. Thuis hoepelen zou zeker een mooie toevoeging zijn aan mijn sportroutine (zeker als het regent en ik écht geen zin heb om naar buiten te gaan). Ik wil er echt al heel lang één bestellen maar op een of andere manier komt het er niet van… uitgelezen kans dus om nu mee te doen! xo Daisy

 • Rachel Kromdijk schreef:

  Wat leuk dat je dit weggeeft, ik heb er zelf ook 1 !
  wanneer je dit elke dag probeert te doen ga je echt verschil zien.

 • Ling Choi schreef:

  Ik ken Robin al van Jennie from the blog waarmee zij samen een bedrijf opzetten. Als kind hoepel ik graag en dat zou ik nu weer willen doen voor een slanke taille. Hoepelen maar wanneer je het uitkomt, ideaal! Misschien wel voor de televisie. Ik ben op jullie beide geabonneerd. Ik hoop op een portie geluk. Liefs, Ling

 • Angel schreef:

  Wauwie!! <3 Die is mooi !!
  Zou top zijn om deze prachtige hoelahoep te winnen, zodat ik aankomende zomer samen met mijn dochtertje kan hoela-hoepen door de straat.. dat zou ze ge-wel-dig vinden !! (en misschien dat bij mij ook een aantal pondjes eraf "zwaaien" Hahaha..
  Geabonneerd op de youtube site's en meteen ff de instructie video gekeken aangezien het weer een tijdje geleden is dat ik heb ge-hoelahoept 😉

 • dana schreef:

  ik doe heel graag mee aan deze leuke actie!

 • Roos | Soitsrose schreef:

  Ik doe ook zeker mee! Lijkt me al heel lang tof eens te proberen!

 • Chantalle schreef:

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Motivatie om naar de sportschool te gaan is ver te zoeken, dus misschien dat ik hiermee wat aan mn conditie kan doen! Ik ben geabonneerd op jullie kanalen.

 • Lesley schreef:

  Leuk dat je ook aan het hoelahoepen bent! Ik ben heel benieuwd hoe het je allemaal bevalt! Deze die jij hebt is ook leuk. Ik ben ook erg fan van hoepelen tegenwoordig en doe het met veel plezier. Doe niet mee aan de winactie hoor heb er al een hihi.

 • Anita H. schreef:

  Ik doe ook mee!!

 • Rebecca schreef:

  Hoelahoepen is niks voor mij, haha. Na 5 keer proberen raak ik geïrriteerd en stop ik er maar weer mee.

 • Myrthe schreef:

  Ik heb me geabonneerd op de kanalen die je noemde (meermyr).
  Dus ik doe graag mee 😉

 • Lynn schreef:

  Dit is echt het liefste wat ik deed toen ik op de lagere school zat! Hoe tof zou het niet zijn als ik dat nu zou kunnen gebruiken om af te vallen / mijn buikspieren te trainen?! 😀

 • Alicia Hofman - Voshol schreef:

  Ik doe mee! Stappen gevolgd, ik zou het graag weer eens gaan doen. Al heb ik mijn hoelahoep van vroeger wel bewaard maar die is niet meer zo fijn

 • Miekske Dingens schreef:

  Wat leuk! Ik zou graag meedoen aan zo’n hoelahoopchallange! Ziet er echt leuk uit! En je hoeft niet eens naar de gym! Fingers crossed! (beiden zijn geabonneerd!)

 • Aniek schreef:

  Ik doe graag mee.

 • Joyce schreef:

  Ik wil ook mee doen aan de challenge met een mooie hoepel! fit de zomer in!!
  Volg beide accounts op youtube!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.