Mijn Highlighterstash + Swatches

Ik word zo gelukkig van highlighters, en als ik er eentje tegenkom die ik nog niet heb, kan ik me amper bedwingen om hem mee te nemen. Ik heb ondertussen al een aardig aantal highlighters verzameld, en ik vond het wel eens leuk om ze allemaal bij elkaar te leggen en ze aan je te tonen. Vandaag toon ik je dus mijn highlighterstash + swatches van alle highlighters! Lees snel verder.

Highlighters heb je in verschillende vormen, kleuren en maten. Persoonlijk vind ik highlighters in poedervorm het fijnst om mee te werken, maar een crème- of vloeibare highlighter kan ook prachtig zijn!

Ik begin met mijn vloeibare highlighters. Ik heb er drie. Hierboven zie je

  • Benefit That Gal
  • Lush Feeling Younger Skin Tint
  • M.A.C Strobe Cream

Iets vaster van structuur zijn de crème highlighters. Ik heb twee highlighters in stickvorm, en ééntje in crème. Hier zie je

  • So Susan Statement Skin Highlighting Crayon
  • Essence Soo Glow! Cream to Powder Highlighter
  • CATRICE Made To Stay Highlighter Pen

  • Essence Soo Glow! Cream to Powder Highlighter
  • CATRICE Made To Stay Highlighter Pen
  • So Susan Statement Skin Highlighting Crayon

Ook heerlijk om te zien: mijn poederhighlighters. Ik heb twee Mineral Skinfinishes van M.A.C en ik kan echt niet ophouden met naar ze te kijken. Heerlijk, toch?

Dit zijn mijn highlighters met verschillende kleuren in één pan. Allebei heel bijzondere poeders!

Dan heb ik ook nog drie paletten met highlighters. Want, ja: je kan nooit genoeg highlighter hebben.

Hierboven zie je alle kleuren van het Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar naast elkaar.

Zo, dit zijn zowat al mijn highlighters. Er zijn er een paar die op kantoor liggen en die ik niet kon fotograferen, maar dit is het grootste deel van mijn stash. Ik heb er al heel wat bij elkaar, merk ik nu, maar ik kan nog steeds zo intens blij worden van een nieuwe highlighter.

Word jij ook zo gelukkig van highlighters?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.