Tastea Energy Boost Thee

Ik heb best een druk leven, en dat vind ik fantastisch! Elke dag zijn er weer nieuwe dingen te doen, en ik verveel me nooit. Ik heb zeker genoeg energie, maar ik merk wel dat er dagen zijn dat het iets minder vlot gaat. En dan verwen ik mezelf graag met een kopje koffie of thee. Onlangs kreeg ik een doosje thee opgestuurd, dat mijn energie zou boosten. Ik testte de thee gewillig uit, en vandaag vertel ik wat ik ervan vind. Lees snel verder!

Ik mocht een thee van Tastea uitkiezen om eens uit te proberen. Ik koos voor de Energy Boost thee, en ik kreeg er ook een superhandige theebeker bij. Toen mijn pakketje aankwam was ik super enthousiast: hoe leuk ziet deze thee eruit?

Dit zijn alle verschillende soorten thee die Tastea aanbiedt:

  • Bun in the oven, een zwangerschapsthee;
  • Energy Boost, voor meer energie;
  • Horsepower, een thee die aan je weerstand werkt;
  • Make your Bedrock, een sex thee (echt waar);
  • Mama’s Milkshake, thee voor tijdens de borstvoeding;
  • Skintight, een afslankthee;
  • Sweet dreams, een thee om beter te slapen;
  • Detox thee.

Dit zijn de ingrediënten van de Tastea Energy Boost Thee:

Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals.

Wat een mooi zicht, de combinatie van groen met geel en blauw en violet!

De thee geeft je dus meer energie, maar helpt je ook bij het omgaan met stress en bij het ontspannen. De ingrediënten zijn op zo’n manier samengesteld dat ze elkaar gaan versterken en een effect van energie geven. Dit alles is gebaseerd op de Chinese geneeskunde, en alles is uiteraard 100% natuurlijk.

De theebeker, dan, want daar wil ik ook echt wel iets over zeggen. Ik dacht eerst: wat overbodig! Maar toen ik hem voor de eerste keer gebruikte, merkte ik hoe handig hij is. De beker is dubbelwandig, waardoor hij langs de buitenkant nooit te warm wordt om vast te houden, én de thee langer warm blijft. Bovenaan in de beker zit een filter, en zo kan je dus rechtstreeks uit de beker drinken zonder het theegruis in je mond te krijgen.

De smaak is natuurlijk ook belangrijk, en gelukkig zit die ook goed. Je ruikt het al wanneer je de doos opent, het is een hele frisse thee. Echt een verwendrankje!

Conclusie

Ik heb de Tastea Energy Boost Thee nu al een aantal dagen geprobeerd en hoewel ik niet met zekerheid kan zeggen dat ik er meer energie door krijg, ben ik er wel zeker van dat ik hem blijf gebruiken. Het is in eerste instantie gewoon een hele lekkere thee, en met de beker naast mijn laptop drink ik de hele dag door. Ik ben echt heel benieuwd geworden naar de andere varianten, zodra deze op is – dat gaat nog wel een tijdje duren, denk ik – bestel ik zeker een nieuwe!

De prijs van €35,95 voor de thee lijkt trouwens op het eerste zicht best hoog, maar je kan meer dan 40 kopjes thee maken met een doos. Dat is minder dan €0,80 voor een kopje thee, en dat valt dan weer mee!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.