Silkereads Januari 2017: Parfum / Outfit / Laptophoes

Elke dag bezoek ik tientallen blogs om leuke artikels te lezen, inspiratie op te doen en bij te leren. Ik vind het fijn om nieuwe bloggers te ontdekken, dus probeer ik elke dag de tijd te nemen om een kijkje te nemen. Vandaag deel ik vier artikels die ik deze maand het leukst vond om te lezen! Kijk snel verder!

Teddlicious: Mijn favoriete parfums van dit moment

Tedje van Teddlicious schreef een artikel over haar drie favoriete parfums van het moment. De geur van 4711 had ik toevallig de dag ervoor geroken op een persevent, en ik ben het helemaal met haar eens!

A Beauty Day: Caseable – Laptop hoezen + kortingscode

Teddy van A Beauty Day mocht twee laptophoezen uitkiezen en ontwierp er één van ook zélf. Ze zijn superleuk geworden, én ze heeft een kortingscode voor als je zelf een hoes wil ontwerpen!

My Little Happiness: Rose Gold Metallic Bomberjack

Outfitposts vind ik altijd fantastisch om te zien, en de outfit die Lesley van My Little Happiness postte vond ik helemaal top. Ik hou van roségoud, en de schoenen die ze erbij droeg heb ik ook ongeveer!

The Beauty Assistent: The Body Shop Escape To Paradise

Ik ben zelf een grote fan van The Body Shop, maar ik heb het laatste halfjaar geen moment tijd gehad om er een kijkje te gaan nemen. Gelukkig zijn er dan bloggers die mij op de hoogte houden van nieuwtjes, en de foto’s die Marloes nam van de nieuwe scrub en crème van The Body Shop vond ik prachtig!

Zijn er nog blogs die je me kan aanraden? Spam gerust! =D 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.