NYX Soft Matte Lip Cream Set

Onlangs opende in Antwerpen de NYX store, en nieuwsgierig als ik ben moest ik ook eens een kijkje gaan nemen. Ik wou eigenlijk de Soft Matte Lip Cream Vault, maar die was er niet meer. Dan besloot ik maar om een paar Soft Matte Lip Creams in een set van drie mee te nemen, en ik koos voor set nummer 7. Vandaag toon ik ze je alledrie! Lees snel verder.

Het liefst zou ik natuurlijk alle kleurtjes hebben, maar uiteindelijk was ik blij dat ik met deze drie kleurtjes naar buiten kon lopen. Voor deze set betaalde ik €19,20, dus €6,40 per Lip Cream. Dat is net wat goedkoper dan de prijs van €7,30 die je normaal voor één Lip Cream apart betaalt.

Van links naar rechts zie je hierboven PragueSeoul en Milan. Drie draagbare kleurtjes, zo op het eerste zicht!

Ik had eerder al twee kleurtjes van de Soft Matte Lip Creams, waarvan ik er ééntje ben kwijtgeraakt en ééntje nog niet heb durven openen. Ik was dus heel benieuwd naar deze leuke lipproducten!

De NYX Soft Matte Lip Creams zijn niet echt lipsticks, maar ook niet echt lipgloss. Ze zijn iets daartussenin. Ze komen in een huls met een applicator, dat vind ik wel handig.

Hierboven zie je van links naar rechts Prague, Seoul en Milan. Het pigment zit bij de drie kleurtjes heel goed, maar qua dekking vind ik Seoul er een beetje beangstigend uitzien. De prachtige matte finish vind ik dan weer wel heel fijn. Ik ben benieuwd hoe ze eruitzien op mijn lippen!

Dit is hoe mijn lippen eruitzien zonder lipproduct.

Hierboven zie je Prague, wat een prachtkleurtje! Prague dekt perfect en geeft mijn lippen een hele mooie roze kleur. Praag is trouwens de enige van deze drie steden die ik ooit bezocht, en zowel de lipkleur als de stad hebben een goede indruk op me achtergelaten.

Ik vind normaal dat ik niet heel goed sta met koele lipkleuren, maar Prague is zeker een uitzondering. Let trouwens ook op hoe de lipstick in mijn haar zit. Geen idee hoe ik dat heb gedaan.

Seoul is het speciaalste kleurtje uit de set, maar ook degene die het wat lastiger heeft. De dekking is echt niet heel goed, en hij zit zelfs een beetje vlekkerig op mijn lippen.

Jammer dat hij wat minder goed dekt, want de kleur vind ik zelf wel heel mooi!

Tenslotte hebben we Milan, een lichtroze kleurtje. Hier zit de dekking dan weer wél heel goed, kijk hoe mooi egaal hij op mijn onderlip zit!

Ik vind dit soort lichtere kleurtjes altijd wat moeilijk, maar Milan is zeker niet te licht voor mij. Heel mooi!

Conclusie

Ik heb gemengde gevoelens over de NYX Soft Matte Lip Cream SetMilan en Prague dekken prachtig en zijn ook hele mooie kleurtjes. Seoul zag er qua kleur zo veelbelovend uit, maar dekt jammer genoeg niet mooi. Toch ben ik blij dat ik de set heb gekocht, want de twee andere kleurtjes vind ik zeker hun geld waard. En op zich waren ze niet duur! Ik geef de NYX Soft Matte Lip Cream Set een 8/10.

Heb jij een NYX Soft Matte Lip Cream? Of heb jij misschien wél de Vault kunnen scoren?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.