Valentijnscadeau’s met Radbag!

Ik weet het: valentijn is echt commercieel. Maar waarom zou je niet gebruik maken van deze ‘speciale’ dag om je geliefde (of beste vriend) eens te verwennen? Ik mocht bij Radbag een aantal leuke cadeau’s uitkiezen die ideaal zijn voor valentijn, maar toch nét iets anders. Lees snel verder voor mijn cadeautips! 

Wie zegt dat Valentijn cheesy en cliché moet zijn? Weg met de eindeloze bloemen en chocolade! Je kan iemand toch ook gewoon blij maken met een cadeau waar je écht iets mee kan doen! Op Radbag vind je een hele hoop valentijnscadeaus die out of the box zijn.

Het eerste dat ik vond was deze schattige controller die je aan je tv-scherm kan aansluiten om retro spelletjes te spelen! Een ideaal geschenk voor een gamer, én het ziet er nog eens leuk uit.

Deze is echt supercute, en misschien een béétje cheesy, maar hoe leuk is deze vosjes tas? Als je je geliefde hiermee ’s ochtends een kopje koffie of thee geeft, is zijn dag sowieso goed!

Met dit cadeautje kan je mij heel blij maken, het is een stabilizer voor je smartphone of GoPro. Hij is opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen, en werkt voor bijna alle types smartphone. Ideaal voor een sportief of creatief type!

Ik kwam ook deze camera tegen die je zelf in elkaar moet zetten. Ik had verwacht dat het op 1-2-3 klaar zou zijn, maar het was wat moeilijker dan verwacht! Er zijn superveel en -kleine onderdeeltjes, uiteindelijk zijn we meer dan een uur bezig geweest. Maar het was zeker een leuk projectje en uiteindelijk staat hij in elkaar!

Als je geliefde een stoere man is, is dit misschien iets voor hem. Met deze tool die je rond je sleutel kan hangen kan je snijden, flesjes open maken, vijlen, en meer! Klein en handig!

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuk valentijnscadeau, neem dan zeker eens een kijkje op Radbag. Ze hebben er grappige ideetjes, maar vooral cadeau’s die niet cliché zijn. Ben je die eindeloze bloemen en chocolade in hartjesvorm beu? Zeker een aanrader!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

9 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.