Video: Carmen Chopstick Curler

Ik vind mijn haren krullen echt superleuk. Grote krullen, kleine krullen, losse of hele strakke krullen; ik kan er niet genoeg van krijgen. Als ik een nieuw formaat van krultang tegenkom, wil ik die dus ook altijd meteen uitproberen. Dat gebeurde onlangs toen ik de Carmen Chopstick Curler tegenkwam. In deze video gebruik ik hem voor de allereerste keer en laat ik je zien wat ik ervan vind. Lees snel verder!


Ik ben best goed in mijn eigen haar krullen, maar ik had met deze supersmalle variant gedacht dat het echt heel lang zou duren. Toch denk ik dat ik na 20 minuten al mijn haar had gekruld, en dat vind ik best snel. Het resultaat vind ik zelf gewaagd, maar awesome!

Voordelen

  • Goedkoop (€19,95) en gemakkelijk verkrijgbaar
  • Hoge temperatuur (200°C)
  • Warmt snel op
  • Ligt goed in de hand en weegt niet veel
  • Werkt heel snel

Nadelen

  • Temperatuur is niet instelbaar
  • Geeft geen melding als hij is opgewarmd
  • Schakelt niet automatisch uit
  • Enkel keramische coating, niet volledig keramisch

Wat vind jij van het resultaat? Is het iets voor jou?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.