Zascha Exclusive 60cm Extensions

Ik hoor het woord extensions en ik word al blij. Wie houdt er niet van lange, volle haren? En daar kunnen extensions bij helpen. Ik heb van mezelf al vrij lang en dik haar, maar nu en dan vind ik het leuk om nog wat meer toe te voegen. Ik was al een tijdje op zoek naar een set die langer was dan mijn eigen haar, en ik vond ze bij Zascha. Lees snel verder!

Ik koos voor de Exclusive set van 60cm en 250g, dat is de allerdikste en -langste die je kan vinden. Toen ik ze aankreeg was ik zo enthousiast, want ze zijn echt ongelooflijk lang en vol. En dan de kleur, ik wist meteen dat het een mooie match zou zijn.

Over de kwaliteit van de extensions kan ik heel duidelijk zijn: ze zijn fantastisch. Ik was bang dat het haar hard zou knopen omdat het zo veel is, maar niets is minder waar. Het haar is heel glad en knoopt zelfs niet heel erg met mijn eigen haar. De punten zijn enorm vol, en het is 100% Remy haar.

In de set zitten tien wefts, van breed naar smalle stukjes, zodat je ze perfect over je hoofd kan verdelen en het effect er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Links zie je mijn haar zonder extensions, en rechts mét extensions. Wat een verschil, hé!

De extensions blenden prachtig met mijn eigen haar, ik kan niet wachten om ze te beginnen stylen! Ze zijn echt onfgelooflijk lang en vol. Ik ben echt helemaal onder de indruk van hoe fijn ze zijn.

Ik vind het vooral leuk om extensions te dragen als ik mijn haar vlecht, zo krijg ik een vlecht die écht indrukwekkend is!

Op de foto hierboven heb ik de extensions gekruld! Ze blenden perfect met mijn eigen haar en ze houden de krul stevig vast!

Conclusie

Ik heb al heel wat extensions geprobeerd in mijn leven, maar deze Zascha Exclusive 60cm Extensions spannen écht de kroon. De kwaliteit van het haar is ongelooflijk goed, de kleur blendt naadloos met mijn eigen haar en het effect is onbeschrijflijk! Ik hou van de look van een volle vlecht, en ze geven mijn look nét wat meer glamour. Als je op zoek bent naar clip-ins van onberispelijke kwaliteit, kan ik je deze ongetwijfeld aanraden! Voor meer informatie en om je eigen set te bestellen, neem een kijkje op de website van Zascha. Oh, en ik heb ook een kortingscode: gebruik de code ‘silke’ voor een korting! 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.