Merci Handy Hand Gels

Als make-up artist vul ik mijn dagen zowat met het ontsmetten van mijn handen. De flesjes handgel die ik erdoor heb gejaagd, kan je al niet meer op twee handen tellen. Als je met je handen aan iemands gezicht komt, moeten je handen ontsmet zijn! En laten we eerlijk zijn: echt aangenaam ruiken doen zulke handgels niet. Maar onlangs kreeg ik een klein pakketje opgestuurd waarvan ik de inhoud wel met jullie moést delen! Lees snel verder.

In het pakketje zaten namelijk drie kleine flesjes handgel, die er niet alleen supercute uitzien, maar ook lekker ruiken. De gels ontsmetten je handen, maar er zit ook aloë vera extract in de gels waardoor ze je handen ook verzorgen.

Ik kreeg drie varienten opgestuurd, waarvan Black Vanilla de eerste. Dit is de meest zwoele geur van de drie, die best een volwassen parfum achterlaat op je handen. Deze geur vind ik al de fijnste van de drie!

Flower Power is een superzoet en -bloemig geurtje. Hij ruikt zoals hij eruit ziet in het flesje: roze en cute!

Lollipop is de derde variant die ik opgestuurd kreeg. Het is een snoeperig geurtje, echt een genot als je na het ontsmetten van je handen aan je huid ruikt!

Conclusie

Het is een simpel idee, maar het maakt een groot verschil. Als ik nu iemand opmaak, krijg ik vaak complimentjes over hoe mijn handen ruiken. Ik kan me zo voorstellen dat het een stuk aangenamer is om zwarte vanille of bloemetjes te ruiken dan de scherpe geur van alcohol! Ik bestel meteen een paar extra flesjes voor mijn make-up kit!

Ontsmet jij je handen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.