Favorieten Januari 2017

Mijn eerste favorietenpost van het jaar! Januari staat voor mij vooral in het teken van de start van mijn opleiding bij MUD. Voor de opleiding moest je namelijk een rijkelijk gevulde kit aankopen, dus ik heb nu een hele grote collectie aan nieuwe producten van MUD. Maar ik heb ook andere producten ontdekt deze maand. Lees snel verder!

Hierboven zie je mijn vijf favoriete producten van de maand januari.

Zoals jullie waarschijnlijk ondertussen al weten ben ik deze maand begonnen aan mijn opleiding bij Make-up Designory in Antwerpen. De lessen zijn superleuk en de producten die we gebruiken zijn allemaal zo fijn! Op dit moment is de leerstof allemaal nog wat basic – ik heb ooit al een opleiding gedaan, dus ik sta wat voor – maar ik stel me open voor alles! Ik doe level 1 én level 2, dus het volledige pakket!

Dit palette van I Heart Makeup zit in mijn dagelijks make-up tasje, omdat de highlighter uit het palette zo ongelooflijk mooi is! Ik breng hem aan met een superzachte kwast, want hij heeft heel veel shine. Op mijn wangen geeft hij een prachtige, natuurlijke glow, waar ik geen genoeg van kan krijgen!

Voor mijn kerst kreeg ik een Fujifilm Instax camera. Deze WIDE variant maakt grote foto’s en heeft een brede hoek, je kan er zelfs selfies mee maken! Ik deel binnenkort de foto’s die ik er al mee maakte, want ze zijn allemaal superleuk!

Droogshampoo is onmisbaar in mijn leven, en toen ik onlangs een nieuwe bus nodig had, nam ik deze met een luipaardprintje mee. Die past goed bij mijn jas, dacht ik! Niet alleen ziet deze WILD droogshampoo er superleuk uit, hij ruikt ook écht lekker. Hij doet me denken aan Angel van Thierry Mugler, zo fijn!

Ten slotte deze handgels van Merci Handy, die ik zondag al toonde. Ze zijn klein – dus gemakkelijk mee te nemen – ontsmetten mijn handen op een milde manier en laten een heerlijke geur achter op mijn huid. Top!

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand? 

 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.