Silkesnaps Januari 2017

Het is de laatste dag van de maand, en dat betekent dat ik je even een kijkje achter de schermen laat nemen in mijn leven. Het is de eerste maand van het jaar, en als de rest van het jaar even goed wordt als januari, belooft 2017 een fantastisch jaar te worden! Vandaag dus een paar foto’s die ik de voorbije maand nam. Lees snel verder!

We beginnen het jaar met een prachtige selfie. Gisteren toonde ik je al mijn Fujifilm Instax camera, maar je kan er dus ook selfies mee maken.

Het was weer eens tijd om te gaan dansen. Ik ging met mijn vriendinnen uit in Antwerpen, maar uiteindelijk viel het feestje ons wat tegen. Toch vonden we het leuk, vooral omdat we elkaar al lang niet meer hadden gezien!

Ik heb een nieuwe bril aangekregen deze maand! Ik ben er nog altijd superblij mee. Hij is van Polette en het model heet Tigresse. Ik krijg er altijd superveel complimenten over!

Van Radbag kreeg ik een camera opgestuurd die je helemaal zelf in elkaar moet zetten, en het is me gelukt! Ik heb wel nog niet de juiste films, dus ik heb hem nog niet gebruikt, maar hij staat in elkaar!

Soms is er nog een beetje tijd nadat we een workshop hebben gegeven, en dan maken we nog snel een foto. Deze werd gemaakt na een opsteekworkshop!

Hoe leuk begint onze muur er trouwens uit te zien! Allemaal leuke kaartjes en foto’s! En een lichtschakelaar.

Nog een shot van na een workshop opsteken. Soms kan Miek zich niet bedwingen en begint ze tijdens de workshop bij iedereen een tiara in het haar te zetten. Dan voelt het net alsof ik ga trouwen!

Deze foto wil ik even delen als sneak peak. Het is nog niet helemaal duidelijk in hoeverre ik alles mag delen, maar ik heb dus meegedaan aan een tv-programma! Ik hoop jullie snel alles te kunnen vertellen.

Op een event waar ik deze maand naartoe ging, werd ik opgemaakt en werd er een mooie foto van me gemaakt!

Deze foto deelde ik dit weekend op mijn story. Ik had een ware bad hair day, maar wist het slim op te lossen met een snelle vlecht!

african american wigs

En ten slotte nog een laatste foto met mijn Instax camera. Kiki van A Way Of Dreaming kwam een workshop mee volgen, dus moesten we wel even een foto maken!

Wat heb jij zoal gedaan deze eerste maand? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

 • Angel Kamphuis schreef:

  Love your pic’s !!!
  Wat een ruige camera is dat zeg, die je zelf in elkaar moet zetten!!
  Is hij ook ergens te koop? ben er wel nieuwschierig naar geworden 😀

  Xxx Angel

 • Merel schreef:

  Raar he dat januari na al is afgelopen, begon er eindelijk aan te wennen haha. En wat een mooie foto’s heb je deze maand gemaakt. Die foto dat je je haar hebt opgestoken lijkt net uit een sprookje. Ik heb deze maand vooral veel uitgerust en hersteld. Ik ben heel benieuwd wat febrauri brengt, mijn lievelingsmaand!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.