OOTD: Amsterdam

Ik ben nét teruggekomen van mijn trip naar Amsterdam. Het was superleuk – al viel het weer nu en dan wat tegen – en we hebben veel gezien. Er waren zo veel mooie plekjes om foto’s te maken! Mijn reisverslag lees je binnenkort, maar vandaag deel ik al een sneak peek in de vorm van een outfit, gefotografeerd in Amsterdam! Lees snel verder.

Mijn bril hebben jullie al vaker voorbij zien komen. Hij is van Polette en het model heet Tigresse. Ik draag hem heel vaak, want het is een licht montuur en het past zowat overal bij.

Mijn zwart hemd vond ik een hele tijd geleden bij Bershka, en het is een van mijn favoriete kledingstukken. Mijn donkergroene broek heb ik net gekocht bij New Look, ik vind hem echt prachtig!

Mijn tasje heb je waarschijnlijk al eerder voorbij zien komen, het is van Calvin Klein en hoewel het een klein tasje is, past er superveel in! Zelfs mijn fototoestel past nét in het tasje!

Mijn halsketting kreeg ik opgestuurd van Happiness Boutique. Ik vind dat hij supermooi past bij mijn zwarte kraagje. Hij maakt de outfit helemaal af!

De sneakers die ik het hele weekend heb gedragen zijn mijn favoriete Adidas Superstars!

Bril: Polette // Hemd: Bershka // Broek: New Look // Halsketting: Happiness Boutique // Sneakers: Adidas via DefShop // Tas: Calvin Klein Poppy Saddle Bag Oxblood

Ben jij al in Amsterdam geweest? Wat zijn jouw aanraders?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.