Babor Paasei 2017

Ze zijn ondertussen een beetje een cult product geworden, de Babor Paaseieren en Adventskalenders. Naar aanloop van Kerstmis en Pasen brengt Babor ieder jaar een set uit met ampoules die samen de perfecte combinatie vormen voor je huid. Het paasei bevat 14 ampoules, voor twee weken plezier. En lucky me: ik kreeg het paasei van Babor opgestuurd! Lees snel verder.

Hoe leuk ziet dit eruit? Echt een leuk item om in je interieur te zetten! Het paasei heeft de vorm van een ei, en is bedrukt met bloemen. Het concept is hetzelfde als dat van een adventskalender: elke dag open je een deurtje, en achter elke deurtje zit een ampoule die je die dag kan gebruiken.

Ik kon niet wachten tot Pasen, en voor mijn artikel moést ik uiteraard al alle vakjes openen (oké, ik was ook gewoon nieuwsgierig en ongeduldig).

Ik deed vol spanning het eerste deurtje open, en erachter zat – inderdaad – een ampoule. De eerste uit de kuur van twee weken!

Dit zijn alle ampoulen op een rijtje:

 1. Hydra Plus Active Fluid
 2. Algae Active Fluid
 3. Algae Active Fluid
 4. Triple Booster Fluid
 5. Triple Booster Fluid
 6. Active Night Fluid
 7. Active Night Fluid
 8. Collagen Booster Fluid
 9. Collagen Booster Fluid
 10. Lifting Fluid
 11. Lifting Fluid
 12. Lift Express Fluid
 13. Lift Express Fluid
 14. SeaCreation Serum

Na de veertien dagen is je huid helemaal opgepept. De fluids gebruik je na je reiniging, en voor je dagcrème, en liefst ’s avonds! Ik vind het zelf superleuk om mijn huid te verzorgen, dus ik voeg graag een stapje toe aan mijn ritueel.

Ik ben nog maar net bezig met de kuur, vanavond gebruik ik mijn tweede ampoule, maar ik heb al heel wat ervaring met de fluids van Babor. Ze zijn niet alleen leuk om aan te brengen omdat ze zo vloeibaar zijn, ze geven ook meteen effect. Ik heb een tijdje de Active Night Fluid ampoulen gebruikt, en ik was telkens superblij met hoe mijn huid er ’s ochtends uitzag!

Conclusie

Superleuk, dit paasei van Babor! Het is elke dag superleuk om een nieuw deurtje te openen, en je huid te verwennen met een ampoule. Ik hou je zeker ook op de hoogte hoe mijn huid eruit ziet na de volledige kuur, maar ik heb er een goed gevoel bij!

Heb jij al eens een adventskalender of paasei van Babor gebruikt? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.