Video: Winter Lookbook #1

Elke week post ik een nieuwe outfit, met mijn nieuwste of mooiste items. Ik vind het superleuk om elke keer weer een nieuwe outfit samen te stellen en mooie foto’s te maken. Vandaag heb ik een korte video waarin ik mijn drie favoriete outfits van de winter tot nu toe snel laat zien. Lees snel verder als je de video wilt zien!


Het zijn drie heel verschillende outfits, en ik vind ze alledrie even leuk – op een andere manier. Ik ben vooral heel blij met mijn nieuwe bril, ik krijg er nog steeds zoveel complimenten over!

OOTD: Merry Christmas

De ideale kerstoutfit! Ik kreeg een prachtig jurkje opgestuurd, dat ik combineerde met mijn groene fluffy jas en nieuwe zilveren schoenen. Het fotograferen van de outfit was even afzien: het was ongelooflijk koud buiten, en er liepen veel mensen rond. Ik stond dus te trillen op mijn benen, en het poseren ging ook heel awkward omdat mensen stopten om te kijken waar we mee bezig waren.

Jurk: Chi Chi London // Jas: Geisha // Schoenen: Primark

OOTD: Spots

Ik was zo ongelooflijk blij toen ik deze fantastische jas kon scoren in de solden! Ik had hem al eerder zien hangen, en ik kreeg hem niet uit mijn hoofd. Toen ik hem dus met twintig euro korting zag hangen, interpreteerde ik dat als een teken van God en nam hem mee! In deze outfitpost draag ik ook voor het eerst mijn prachtige nieuwe bril. Ik draag hem nog steeds elke dag, wat is het een feest om goed te kunnen zien én er goed uit te zien!

Bril: Polette // Jas: New Look // Topje: H&M // Jeans: H&M // Hemd: Primark // Sjaal: Primark // Laarzen: Loavies

Mijn “zeer casual” outfit vond ik ook een topper. Ik hou van outfits die casual en chill zijn, en dit was ook de eerste outfit waarin ik mijn haar had gekruld met mijn nieuwe krultang! Op dagen dat het iéts warmer wordt, draag ik deze lichte parka, want ik vind dat hij mijn look heel effortless maakt.

Jas: Primark // T-Shirt: Lilou Style // Jeans: H&M // Sokken: Happy Socks // Sneakers: Converse

Ik ben heel benieuwd welke outfit jouw favoriet was. Laat het me zeker weten in de comments, en ik zou het heel fijn vinden als je je zou abonneren op mijn YouTube-kanaal! Elke vrijdag komt er een nieuwe video online.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.