Appelhout iPhone Cover

Ik vind het superleuk als ik met originele bedrijven kan samenwerken. Onlangs werd ik benaderd door Appelhout, met de vraag of ik een cover van hen wou ontvangen. Ze maken covers van hout; hoe cool is dat? Ik heb zelf geen iPhone, maar ik ken genoeg mensen die ik plezier kan doen met een nieuwe cover! Lees snel verder!

Op de website van Appelhout kan je covers vinden voor iPhone, iPad en MacBooks. Op mijn MacBook kleeft al een supermooie sticker, maar mijn mama heeft een iPhone waar dringend een mooi hoesje op moest komen!

De cover bestaat voor een iPhone 5/5s, 6/6s, 6 plus, 7, 7 plus en SE. De kans is groot dat hij dus ook op die van jou past!

De cover die je op de foto’s ziet is de Cherry Wood variant, maar er zijn ook nog twee andere houtsoorten. De covers zijn 0,7mm dik (flinterdun, dus) en zijn volledig uit hout gemaakt. Ze zijn erg dun en erg licht, maar beschermen de achterkant van je apparaat effectief.

Op de foto hierboven zie je ook de Bamboo variant, die is wat lichter dan de Cherry Wood.

Er is echt aan alles gedacht. De covers zijn zelfklevend, en blijven goed vastzitten. Als je ze echter om een of andere reden van je toestel wilt halen, gaat dat ook probleemloos: ze komen los zonder een residu achter te laten.

Conclusie

Ik wou zo hard dat ik een iPhone had! De covers van Appelhout zijn niet alleen supermooi en tijdloos, ze zijn ook heel mooi gemaakt. Zodra ik de sticker van mijn MacBook moet halen, weet ik wat er bovenaan op mijn wishlist komt te staan. Ook een leuk ideetje als valentijnscadeau! Met de kortingscode ‘silkeblogs‘ krijg je trouwens ook nog 15% korting!

Heb jij een cover voor je iPhone, iPad of MacBook?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.