I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts

Voor mij is blush een must. Zonder blush zie ik er altijd zo flauw en vlak uit, zelfs een klein beetje blusher kan mijn gezicht weer kleur geven en me doen stralen. Het was al een hele tijd geleden sinds ik laatst een nieuwe blush aan mijn collectie kon toevoegen, maar onlangs was het weer zover. Ik vond de I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts blusher, een superschattige blush in hartjesvorm! Lees snel verder. 

Sinds kort zijn er een aantal producten van Makeup Revolution en I Heart Makeup verkrijgbaar bij Kruidvat. Dat kon ik uiteraard niet aan me laten voorbij gaan, en ik ging naar huis met een goedgevulde tas nieuwe items. Zo nam ik onder andere ook de I Heart Makeup Unicorns Heart Highlighter mee, wat een prachtstuk was dat! Een waar collector’s item. Wat minder draagbaar, maar wel echt heel leuk en speciaal!

Net als de highlighter is deze blush van I Heart Makeup erg betaalbaar. Je betaalt nog geen zes euro voor 10 gram product. Dat is wel heel voordeling!

  • I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts, €5,99

En dit is hem, de I Heart Makeup Blushing Hearts in de kleur Candy Queen Of Hearts.

De Blushing Hearts familie is ondertussen al best groot geworden. Er zijn vijf tinten van de blusher, maar ook vier highlighters en drie bronzers. Ik heb er ondertussen dus twee van de twaalf Blushing Hearts, maar ik wil ze allemaal!

De blusher heeft drie verschillende tinten. Je kan de verschillende poeders apart aanbrengen, of met je borstel door het product swirlen en ze gemengd aanbrengen. Links zie je een koele roze kleur, in het midden een perzikkleurige blush en rechts een warme bronzen kleur. Ik ben heel benieuwd hoe ze eruit gaan zien als je ze mengt! Laten we swatchen.

Hierboven zie je de drie aparte kleuren naast elkaar geswatcht, en rechts zie je de drie kleurtjes gemengd.

De drie kleuren zijn erg verschillend, en op het eerste zicht lijkt het of ze niet hee mooi samen passen. De linkse tint is namelijk een stuk koeler dan de twee rechtse kleurtjes. Toch vind ik dat de kleuren gemengd er ook echt mooi uitzien. Het is de perfecte mix van warm met peachy-pink.

Ook het pigment ziet er goed uit. Het is niet té sterk gepigmenteerd – zodat we geen clownslook krijgen – maar zeker zichtbaar. Het poeder is zacht en niet korrelig, en smelt mooi samen met de huid.

Op de foto hierboven heb ik geen blush op. Ik heb sowieso al weinig kleur in mijn gezicht, en door de foundation is het laatste beetje kleur uit mijn huid gehaald. Daardoor zie ik er een beetje levenloos uit, dus blush hoort er voor mij écht altijd bij!

En hierboven heb ik de I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts aangebracht op mijn wangen. Wat een verschil, hé.

Door een klein beetje kleur ziet mijn teint er meteen een stuk gezonder en stralender uit. Ik vind het perzik-roze kleurtje heel mooi bij mijn huidskleur passen. Het aanbrengen ging ook heel gemakkelijk, ik kreeg genoeg kleur op mijn wangen, zonder dat ik moest opletten om teveel aan te brengen.

Conclusie

Na mijn eerste Blushing Hearts heb ik nu de Candy Queen of Hearts getest, en opnieuw ben ik tevreden. Je krijgt eigenlijk drie verschillende kleurtjes blush, die je ook nog eens kan mengen, en dat voor nog geen €6. Ik ben altijd zo blij als ik fijne budget producten kan vinden! Het poeder is heerlijk zacht en smelt perfect samen met mijn huid. Behalve de perfecte hoeveelheid kleur, laat het poeder ook een subtiel glansje achter. Ik geef de I Heart Makeup Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts een 8/10.

Heb jij een van de Blushing Hearts? Welke vind jij het mooist? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.