Yves Rocher Rouge Vertige Lipsticks

Vorige week werd er een superleuk pakje geleverd op mijn kantoor. Miek dacht zelfs dat het van een geheime aanbidder kwam, dus we maakten het pakje enthousiast open. Geen geheime aanbidder, maar wel drie nieuwe lipsticks van Yves Rocher uit de Rouge Vertige lijn. Minstens even leuk, dus! Vandaag toon ik je mijn drie nieuwste lipsticks. Lees snel verder!

Het pakje openmaken… #Spannend!

 

In het doosje zaten drie lipsticks uit de Rouge Vertige lijn van Yves Rocher. Drie verschillende finishes: satinshine en pearly. Ik weet niet helemaal of dat de namen van de kleuren zijn, of de finishes. De doos op zich maakt mijn dag al goed, hoe luxueus zien de lipsticks eruit? Bij het pakje zat ook een cute kaartje!

De hulzen van de lipsticks zijn heel strak en elegant. Ze zijn donkerpaars, en onderaan zie je de kleur van de lipstick. Ik vind dit een mooie look voor een lipstick: elegant, maar niet overdreven. Ze passen mooi in mijn collectie!

De Rouge Vertige lipsticks zullen in 54 kleuren verkrijgbaar zijn. 54, dat zijn zo ontzettend veel kleuren! Je kan er 100% zeker van zijn dat er een kleurtje voor jou tussen zit. Ze gaan van licht en nude naar fel, naar donker en intens, van transparant en glanzend naar superdekkend en satijn. Begin die maar eens allemaal te swatchen!

Ik kreeg drie verschillende kleuren en finishes opgestuurd. Vooral de Satin lipsticks uit de collectie spreken mij aan, en van die lipstick lijkt de kleur me in de huls ook het mooiste. In de bullet van de lipstick staat het logo van Yves Rocher gedrukt, dat geeft een erg stijlvol effect!

Tijd voor de swatches!

Je ziet meteen het verschil in de finishes. Van links naar rechts zie je de Shine finish, de Pearly en die met de Satin finish. Ik ben meteen aangetrokken door die met de Satin finish, maar ik kan me voorstellen dat de andere finishes er ook erg mooi uitzien. Zo nu en dan vind ik een zachte lipstick met een subtiel vleugje kleur echt fijn!

De lipsticks zijn alledrie erg romig en voelen zacht aan op mijn huid. Gelukkig, want dat vind ik wel heel belangrijk!

Laten we beginnen met Shine. Op mijn trui staat trouwens All You Need is Coffee and Lipstick. Waarheid. Shine heeft een erg glanzende finish, en heeft een koele lichtroze kleur. Ik vind niet dat ik goed met dit soort kleurtjes sta, maar het is een mooie koele nude tint.

De lipstick is heel transparant, en voelt aan als een balsem. Check hoe glanzend hij eruit ziet! Mijn lippen zijn wat droog en daardoor zie je wel velletjes wat zitten. Als jij goed staat met koele tinten, is dit een prachtig subtiel kleurtje!

Pearly is al iets helemaal anders. Het is opnieuw een koele tint, niet heel donker en niet heel licht. Deze vind ik al iets beter bij mij passen.

Deze lipstick heeft een wat metallic finish. Er zitten heel wat superfijne shimmers in de lipstick, die hem er glanzend doen uitzien. Opnieuw een hele comfortabele lipstick die aanvoelt als een balsem. Dit soort lipsticks, die heel romig zijn, blijven wat minder goed zitten op de lippen. Ik schat dat hij na een uur of twee, drie wel weg is.

De laatste en donkerste lipstick van de drie spreekt me het meeste aan. Satin is een diep paarse kleur die mijn gezicht helemaal opfleurt. Deze vind ik echt heel mooi!

De finish van deze laatste lipstick is semi-mat, en dat vind ik heel fijn. Het liefst draag ik matte lipsticks, maar deze met een subtiele glans vind ik ook echt mooi. Ook deze laatste lipstick is heerlijk romig en voelt zacht aan op mijn lippen. Satin blijft iets langer zitten dan de andere twee lipsticks.

Conclusie

Wat is het leuk om een pakketje te krijgen dat zo leuk is, en als de inhoud dan ook nog eens fijn is, is het helemaal goed! De nieuwe Yves Rocher Rouge Vertige Lipsticks zijn heerlijk comfortabel, en er zijn zoveel kleuren, dat je wel iets moét vinden dat je leuk vindt. De donkerste van de drie tinten, Satin, vind ik echt prachtig. De kleur is mooi, de textuur is fijn en de finish is ook top. Ik geef de Yves Rocher Rouge Vertige Lipsticks een 8/10.

Welke van deze drie kleurtjes vind jij het mooist? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

11 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.