OOTD: Glow

Het weer viel wat tegen, dus ik had een goede reden om de dag wat op te fleuren met een leuke outfit. Onlangs was ik toevallig een winkeltje binnengestapt met mijn zus, en zag ik een trui liggen die ik echt supercool vond! Hij was er wel niet meer in mijn maat, enkel in een XL, maar dat vond ik leuk: ik hou van grote truien. En bovendien was de trui afgeprijsd! Lees snel verder.

Ik ben superblij met mijn trui. Ik vond hem in een boetiek in Schoten, en hij is van Pepe Jeans. Het is zalig om grote truien te dragen, en deze is ook nog eens heel warm. En hij blinkt. Enkel goede punten, dus!

Mijn jeans is van H&M. Ik heb maar een aantal jeansbroeken die echt fijn zitten, en deze is er één van.

Hoe cool is mijn zonnebril? Hij is van Cheapasszonnebrillen, een echte statement bril en niet eens zo duur. Ik hou van spiegelglazen, en dit opvallend model met rode glazen vind ik helemaal fantastisch. Stiekem was het op de foto’s een beetje aan het regenen, maar ik draag altijd heel graag een zonnebril!

Mijn sokken zijn van Happy Socks, ik kan er echt geen genoeg van krijgen. Waarom zou je saaie sokken dragen als je ook deze schattige sokken met luipaardprint kan dragen?

Mijn sneakers, ten slotte, zijn opnieuw mijn Adidas Superstars in mintgroen. Ik draag bijna altijd Superstars, ik vind ze heel cool en ze zitten fijn. Ik heb op dit moment drie kleuren, maar ik wil ze allemaal!

Trui: Pepe Jeans // Jeans: H&M // Sokken: Happy Socks // Goedkope zonnebril : Cheapasszonnebrillen.nl // Sneakers: Adidas via Sooco

Wat draag jij graag op een druilerige dag?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.