ZOYA Cuddle Season Lips & Tips Duo

Ik ben zo’n vreselijke fan van lipstick en nagellak, mijn collectie groeit enorm snel. Als ik niet regelmatig dingen weggeef aan m’n vriendinnen, kan ik mijn slaapkamer (lees: make-up-opslagruimte) gewoon niet meer binnen. Ik kreeg onlangs een superleuk setje opgestuurd met een nagellak én een lipstick. Vandaag wil ik het je graag laten zien, dus lees snel verder!

Het setje is van Zoya, een merk dat je online kan kopen bij Pretty Polish. De setjes zijn verkrijgbaar in vijf leuke kleurtjes, en natuurlijk vind je er ook de nagellakjes en lipsticks apart. Ik koos voor de variant Cuddle Season, maar om eerlijk te zijn vond ik alle setjes er wel leuk uitzien! De lipstick en nagellak zitten verpakt in een elegant glanzend doosje. Ik vind dat het er nu al stijlvol uitziet!

En dit zijn de twee items die in het doosje zitten. De nagellakkleur heet Rue, en het is een mooi naturel tintje. De lipstick die erbij zit heet Paisley. Klinkt mooi, vind je niet? Het is een wat donkerdere nude lipstick.

Laten we beginnen met de nagellak. Rue is een lichtroze tint met een beetje paars. In het flesje ziet hij er bijna pastel uit. Deze sprak mij meteen aan, want ik hou van neutrale kleurtjes op mijn nagels! Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar na even researchen vond ik dat ze natuurlijke nagellakjes maken die niet schadelijk zijn.

De nagellak dekt mooi, in twee laagjes was hij ondoorzichtig. Het kwastje dat aan het dopje zit is vrij standaard en klein, maar lakt wel heel fijn. Met een kleiner kwastje kan je iets fijner werken. Ik moest na het lakken niet bijwerken met remover. Het drogen duurde even (en ik ben heel ongeduldig), dus de lak op mijn rechterduim moest eraan geloven, maar door even op te passen droogden alle andere nagels mooi egaal op!

De kleur vind ik echt heel mooi. Het is een subtiel paars maar toch nude tintje. Mijn nagels zien er verzorgd uit, met een vleugje kleur, dat toch niet te hard opvalt. Dit is echt helemaal mijn ding! De nagellak blijf ook heel goed zitten. Ik heb normaal supersnel chips in mijn nagels, maar deze houdt goed vast. Heel positief, dus!

Dan de lipstick. Paisley is een paars-rode tint, die er in de huls al supermooi uitziet. Hij doet mij een beetje denken aan mijn Coco Rouge van Chanel, maar dan nét iets donkerder. Ik kan niet wachten om deze te proberen!

uiteraard beginnen we altijd met een swatch. Dat ziet er al goed uit! De lipstick heeft een mooie dekking, en een semi-glanzende finish. De kleur is ook heel mooi, een klein beetje koel maar niet té. Ik denk nu al dat dit een favoriet wordt.

Dit zijn mijn lippen zonder lipstick. Ik heb al best wat kleur in mijn lippen, dus een te lichte nude lipstick is voor mij echt een no-go. Voor een everyday lipkleurtje moet ik daarom altijd een beetje donkerder gaan.

En dit is hoe Paisley eruitziet op mijn lippen. De lipstick brengt heel gemakkelijk aan en zit heerlijk op mijn lippen. Door zijn finish – die glanzend is, maar ook weer niet té – voelt hij glad en zacht aan op mijn lippen. De dekking zit ook goed, al moet ik hier en daar wat moeite doen om hem perfect egaal aan te brengen.

En dit is een selfie met de Zoya Paisley lipstick – heel gepast! Ik vind het kleurtje echt perfect, het geeft mijn gezicht kleur en ziet er toch heel natuurlijk uit. Ik hou van dit soort tinten! Hij blijft niet overdreven lang zitten, maar dat heb ik graag over voor een lipstick als hij comfortabel is.

Conclusie

Wat een schattig setje, deze ZOYA Cuddle Season Lips & Tips Duo. De nagellak, in de kleur Rue hou ik zeker bij. Hij komt bij mijn zachte, draagbare kleurtjes te staan. Hij dekt fijn, brengt gemakkelijk aan en blijft ook stevig zitten. Ik geef hem een 9/10. De lipstick, die de naam Paisley kreeg, vind ik ook heel fijn: mooie dekking, mooie finish, én mooie kleur. Hij krijgt ook een 9/10 van mij. Het is gewoon een heel fijn duo. Bovendien passen de twee kleurtjes heel mooi bij elkaar! Als ik nog érgens plek had in mijn make-upkast zou ik meteen alle andere setjes bestellen.

Match jij soms je nagels met je lippen? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.