Grace Cole Boutique Collectie

Ik vind het heerlijk om mijn lichaam in te smeren met een geurende body lotion! Ik heb dan ook last van een eeuwigdurend tekort aan body lotions. Elke body lotion die mijn huis binnen komt, is binnen de week op. Onlangs kreeg ik gelukkig een kleine voorraad body butters opgestuurd. Oef! Vandaag vertel ik je wat ik vind van de Grace Cole Boutique Collectie. Lees snel verder!

Ik kreeg deze producten opgestuurd van Beauty Concept. Het zijn twee body butters, een body lotion en een scrub. Ik wil beginnen met het even over de vormgeving van de producten te hebben. Zien ze er niet prachtig uit? Dit wil je toch echt in je douche hebben staan, of naast de wastafel! De pastelkleurtjes passen perfect bij de lichte producten. Ik ben er al helemaal weg van!

Behalve de body lotions kreeg ik ook nog deze Hand Wash en een aantal Body Mists. De producten zien er stuk voor stuk prachtig uit, en vooral samen geven ze het ultieme luxe gevoel. Als je dit ziet, wil je toch gewoon alles gebruiken?

Ik begin met de body scrub. Het is een reinigende body scrub voor onder de douche, met de heerlijk frisse geur van grapefruit, limoen en munt. Hij ruikt echt hoe hij eruit ziet: groen en fris. De scrub bevat extracten van honing, verbena en groene thee, en reinigt de huid op een milde en verzorgende manier.

De crème is luchtig, en bevat kleine korreltjes die exfoliërend werken. Check trouwens mijn brandplekje: vorige week heb ik mijn hand verbrand toen ik mijn zus haar haar aan het krullen was. Belachelijk!

Als je de crème uitsmeert, wordt je huid gehydrateerd, maar de korreltjes in de crème zorgen voor een zachte reiniging. Mijn hand voelde zo ongelooflijk zacht na deze scrub, en de geur die hij achterlaat: héérlijk!

Dit is de Boutique Grace Cole Collectie Luxurious Body Butter, een zachte boter met extracten van amandelolie, zijde en champagne. Een prachtige, luxe, roze tube met gouden accenten, met een inhoud die minstens even luxueus is. De crème is rijk en zacht, en rijkt heerlijk naar vanille en bloemen.

Hier zie je diezelfde Luxurious Body Butter, maar dan met orchidee, amber en wierook. Een hele andere geur, veel intenser en zwoeler, maar opnieuw verrukkelijk! De tube van deze butter is mat, en dat geeft weer een heel andere look. Love it!

Deze is ook superleuk om ergens te zetten. Aan de fles van de Moisturising Body Lotion hangt een superschattige tassle! Deze lotion is iets lichter dan de body butters, maar daarom niet minder zacht. Hij ruikt heerlijk naar wilde vijg en roze cedar, ik hou van de geur van vijg!

Alsof ik nog niet genoeg verwend was, zat er ook een handzeep en een aantal body mists bij. Ik had ook nog een derde body mist, die rook naar amber, maar die heb ik al thuis gezet (rook té lekker). Deze met Nectarinebloesem en pompelmoes, en met warme vanille en pioenroos zijn ook echt héérlijk. Ik krijg er steeds complimenten over.

Conclusie

Prachtige producten, die van de Boutique Grace Cole Collectie. Alles is prachtig vormgegeven, en het zijn echte verwenproducten. Ze staan supermooi op je wastafel of in de douche, en ze ruiken stuk voor stuk héérlijk! Bovendien zijn ze erg budgetproof! Ik geef de Boutique Grace Cole Collectie een 9/10.

Gebruik jij ook zoveel bodylotion?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.