Acqua Colonia White Peach & Coriander

De lente komt eraan, en dat betekent frisse geurtjes! Het eerste frisse geurtje dat ik dit jaar tegenkwam, was een hele speciale. 4711 bracht namelijk al een paar nieuwe geuren uit, onder de naam Acqua Colonia, en de laatste nieuwe is de White Peach & Coriander. Ik kwam hem al een paar keer tegen, en nu heb ik hem zelf ook! Lees snel verder!

Na een aantal winterse en zwoelere geuren, kwam Acqua Colonia met deze witte perzik en koriander geur. Ik hou van dit soort frisse noten, ze doen me altijd aan de lente denken! 4711 staat uiteraard bekend om hun iconisch parfum, het kölnisch water. Ik wist in eerste instantie niet eens dat 4711 ook nog andere parfums had, maar er zijn er zelfs een aantal! Deze Acqua Colonia White Peach & Coriander is de allernieuwste.

  • Acqua Colonia White Peach & Coriander, €41 voor 170ml

De Acqua Colonia zijn geïnspireerd op de natuur, en dat ruik je ook. Zo zijn er geuren met limoen, pruimen en honing, appel en chili, maar ook citroen en gember. Deze Acqua Colonia White Peach & Coriander is kruidig, met een frisse citrus toets.

De geur, met noten van koriander en witte perzik (uiteraard), en best ook wel wat citrus, is een evenwichtige geur. Ik kan er echt van genieten om hem op te sprayen. De combinatie van het frisse met het kruidige doet me echt iets. Ook het flesje vind ik heel mooi: simpel, maar elegant. Het hele parfum zorgt ervoor dat ik volledig klaar ben voor de lente.

Conclusie

Ik vind deze nieuwe Acqua Colonia White Peach & Coriander perfect voor de aankomende lente. De geur is fris, citrusachtig, maar toch kruidig door de noten van koriander die erdoor komen. Het is een originele combinatie, en het werkt! Ik geef de Acqua Colonia White Peach & Coriander een 8/10. Als ik hem zie staan, kan ik me nooit inhouden om hem even op te doen!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.