Customize Your Look With Veritas!

Een trend die niet weg te denken is, én waar ik zelf enorme fan van ben, is de patches- & pinsgekte! Ik heb al een hele collectie aan patches, op tal van kledingstukken. Maar hoe leuk is het als je zélf je kleding kan versieren met patches en pins? Bij Veritas vonden ze dat alvast een goed plan. Ik kreeg een aantal patches, pins én items opgestuurd om zelf aan de slag te gaan. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan heb gemaakt! 

Ik kreeg een goed gevuld pakket met een bomber, een baseball petje en een shopper opgestuurd. Oh, en natuurlijk een grote buit aan patches, om op de items te strijken, en pins om mijn look mee op te fleuren!

Hierboven zie je alle patches die ik kreeg, om me creatief mee bezig te houden. Ik kreeg er 18 opgestuurd, dus ik ben wel even zoet! Er zijn er heel veel verschillende, met glitters, in verschillende kleuren en vormen. Ik word hier zo vrolijk van!

De patches zijn heel gemakkelijk aan te brengen op je kleding. Je hoeft ze enkel op de stof te leggen, en eroverheen te strijken. Er komt dus niet eens een naald of draad aan te pas! Dat komt goed uit voor mij, want ik ben écht niet handig met naaien, en toevallig heeft Miek een strijkplank en -ijzer staan. Ik riep dus meteen haar hulp in! Want samen knutselen is leuker dan alleen, toch?

En dit zijn alle pins die ik kreeg. Hoe leuk zijn deze pins? Ik kreeg negen setjes opgestuurd, en ik vind ze stuk voor stuk fantastisch. Vooral de super cute flamingo linksonder is zo leuk: zijn beentjes hangen los! Ik ben echt helemaal fan van deze pins, ik kan er niet genoeg van krijgen en elke keer dat ik ze zie liggen word ik helemaal happy!

De pins zijn gemakkelijk te bevestigen, op kleding maar ook op schoenen, bijvoorbeeld, of een leuk tasje! Ik heb thuis een klein, zwart tasje, waar ik zeker een aantal pins op wil bevestigen. Dat is nu ook helemaal hip, trouwens!

Ik begon met het versieren van de bomber. Ik koos samen met Miek een paar leuke patches die goed bij elkaar passen uit, en legde de patches op hun plek op de stof.

Het was best spannend om de juiste plek voor elke patch uit te kiezen, het moest pérfect zijn! Gelukkig heeft Miek daar een goed oog voor, en toen alle patches op de goede plek lagen, kon het strijken beginnen.

Miek is al wat meer ervaren in het bevestigen van patches dan ik, dus ik liet haar de leiding nemen. Het resultaat mag er zeker zijn! Op de voorkant streken we een paar patches met glitters, een tijger en NOPE, en aan links op de foto hangt ook nog Good Vibes (maar daar hangt mijn haar voor).

Ik vind het leuk als er veel patches op één kledingstuk hangen, maar je kan natuurlijk ook gewoon maar ééntje opstrijken. Of gewoon alle patches op één item, voor een écht statement stuk!

En dit moést gebeuren: de eenhoorn met pailletten kwam op de rug van de bomber. So fabulous!

De eenhoorn is echt fantastisch, maakt echt een uniek stuk van mijn bomber. Jammer dat mijn haar er meestal voor hangt, haha!

Wat is het leuk om je eigen kleding te personaliseren! Het was op 1-2-3 gebeurd, en ik vind dat het er supercool uitziet. Je kan natuurlijk altijd kleding kopen waar al patches op zitten, maar het is toch zoveel leuker als je zelf elke patch kan kiezen én waar je hem zet!

De pet versierde ik met een paar pins. Ik vind de quote op de pet – #Chic HAPPENS – al superleuk, maar de pins langs de zijkant maken hem nog nét wat leuker en persoonlijker. Hihi, check dat brilletje!

Met de pins spelen vind ik al helemaal leuk, want je kan ze op elk moment er weer uit halen en nieuwe bevestigen. Ik kan er niet genoeg van krijgen, en steek overal pins in!

Ik kon niet genoeg krijgen van de pins, dus ook op de achterkant van de pet stak ik een paar pinnetjes. De flamingo (uiteraard), met een tekstballonnetje en een bliksemschicht! Ik voel me zo graaf in deze pet!

Miek en ik besloten wel dat ik niet heel goed sta met een pet. Ik weet het niet, het heeft misschien iets te veel swag voor mij. Wat denk jij?

Conclusie

Ik ben hélemaal fan van de patches en pins die ik opgestuurd kreeg van Veritas. Ik heb nog een heel aantal stuks over, waarmee ik mijn hele kleerkast ga opfleuren! De patches zijn allemaal supercute en helemaal niet duur. Ik ga binnenkort zeker nog eens een kijkje nemen in de winkel voor nog meer leuke details. De pins en de patches zijn niet eens zo duur, dus je kan ook gewoon een goedkoop item scoren (in een tweedehandswinkel) en het helemaal customizen met een paar leuke details. Ik ben volledig voorstander van de pins & patches trend, valt het op?

Ben jij ook zo’n patches- en pinslover? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.