Verjaardagswishlist

Binnen exact één maand ben ik jarig, jeej! Het duurt niet lang meer en mensen gaan me beginnen vragen wat ik graag zou hebben. Meestal heb ik geen idee van wat ik zou willen, want ik heb niet direct iets nodig. Maar dit jaar is het anders. Vandaag heb ik een wishlist opgesteld met een aantal dingen die ik graag zou hebben, of zou kunnen gebruiken! Lees snel verder als je wilt weten wat er op mijn verjaardagswishlist staat. 

[easy-image-collage id=12124]

Tom Ford Lip Color

De makeup van Tom Ford ziet er altijd zo mooi uit, maar ik ben ze nog nooit in het echt tegen gekomen. Vooral de Lip Colors zijn prachtig, en ik lees er zoveel fijns over. De kleuren Scarlett Rouge en Twist of Faith vind ik er supermooi uitzien, maar ik zou eigenlijk met elk kleurtje superblij zijn!

Een cool badpak

Ik ben al een tijdje op zoek naar een badpak. Liefst iets met een leuk printje of een opschrift. Ik ben het perfecte badpak nog niet tegengekomen, maar ik wil er supergraag een voor de zomer! Ik kwam er een hele leuke tegen op deze website met goedkope kleding van your look for less, om een beetje inspiratie te geven.

Een ringlamp

Ik gebruik nu altijd de ringlamp van Miek om selfies mee te maken (check het effect hier en hier), maar ik zou er toch ook graag zelf een willen. Het liefst dezelfde, want hij is zo fijn. Ik gebruikte hem ook voor mijn laatste video.

[easy-image-collage id=12127]

Adidas Superstars

Ik heb zo veel schoenen, maar toch draag ik bijna elke dag mijn Adidas Superstars. Ze zien er cool uit, zitten aangenaam, passen bijna overal bij, én ze bestaan in vele varianten. Het liefst wil ik ze ALLEMAAL, maar deze rode bijvoorbeeld vind ik wel cool.

Goede warmterollers

Warmterollers kunnen zo een mooi effect geven aan je haar, maar de set die ik heb werkt niet goed voor mij. De rollers zijn wat te klein, en ik krijg onmogelijk mijn haar allemaal rond de rollers. Daarom wil ik graag eens een nieuwe set, die wat meer mogelijkheden geeft en die mijn haar volume en flow geeft.

M.A.C Mineralize Skinfinish Lightscapade

Ik probeer hem al zo lang te krijgen, maar hij lijkt altijd uitverkocht. De M.A.C MSF in de kleur Lightscapade is zo mooi, ik zag hem voor het eerst op de wangen van een vriendin van mij. Ik was meteen verliefd, maar ik heb hem nog niet kunnen bemachtigen.

Een verrassingsreis

Iedereen kent volgens mij wel het concept: je boekt een reis, maar je weet nog niet waar je naartoe gaat. Pas op de luchthaven krijg je te horen waar je vlucht heen gaat. Dat lijkt me zo spannend om eens te doen! Het liefst naar een zonnige bestemming, alstublieft!

Wat staat er op jouw verjaardagswishlist?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.