Chloé Love Story Eau Sensuelle

Valentijn is misschien al voorbij, maar de romantiek blijft in de lucht hangen met Chloé Love Story Eau Sensuelle. De originele Love Story vond ik al heerlijk, dus ik was heel benieuwd naar deze Chloé Love Story Eau Sensuelle. Op een persvoorstelling werd het nieuwe parfum me voorgesteld. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees snel verder!

Met het flesje parfum kreeg ik ook een leuke goodiebag mee met een shopper van Chloé, en een notitieboekje met een potloodje. De accentkleur van het parfum is zachtroze, en ik vind het er alvast prachtig uitzien. Het geheel heeft een romantische, fleurige look. Chloé Love Story Eau Sensuelle is verkrijgbaar bij de parfumerie, en is hélemaal nieuw!

Het notitieboekje dat in de goodiebag zat, kan ik zeker gebruiken. Het past heel mooi bij het parfum, met het schattige tekeningetje waar je meteen het flesje in herkent! De look is elegant en minimalistisch, hier kan ik echt geen genoeg van krijgen.

Chloé Love Story Eau Sensuelle is de derde geur in de Love Story lijn, en is geïnspireerd op de Parijse romantiek. Venieuwend aan het parfum is de noot van oranjebloesem, die het sensuele van de geur benadrukt.

Het flesje ziet er prachtig uit. De look doet me meteen denken aan Parijs, met het roze en het goud, en het schattige strikje. Een Chloé parfum is heel herkenbaar, het flesje is erg iconisch.

Topnoten

  • Citroen
  • Yuzu
  • Peer
  • Oranjebloesem

Hartnoten

  • Passiebloem
  • Heliotroop

Basisnoten

  • Sandelhout
  • Muskus
  • Amber
  • Cederhout

Conclusie

Chloé Love Story Eau Sensuelle past helemaal bij mij. De geur is fris en romantisch, en de oranjebloesem is duidelijk te ruiken. Hij heeft wel wat houtachtigs, en dat kan ik altijd wel appreciëren bij een parfum. De geur is volwassen, maar toch jeugdig. Heerlijk! En dan heb ik het nog niet eens gehad over het superleuke flesje. Ik heb een nieuwe favoriet gevonden!

Heb jij Love Story al eens geroken? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.