SuitSuit Caretta Spinner

Vandaag geen beauty- of fashiongerelateerd artikel, of in zekere zin wél. Ik heb namelijk een nieuwe koffer waar ik vandaag graag wat meer over vertel. Ik had eigenlijk niet echt een persoonlijke koffer, we deelden er eentje met het hele gezin, en omdat ik vaak met veel spullen moet sleuren leek het me wel fijn om eens een koffer voor mezelf te hebben. Het werd uiteindelijk een superleuk en opvallend model: de SuitSuit Caretta Spinner! Lees snel verder.

Systèmes de remplacement des

Dit is mijn prachtige nieuwe koffer. Het is de SuitSuit Caretta Spinner van 75cm in de fantastische kleur Pink Lady. De SuitSuit Caretta Spinner is verkrijgbaar in drie afmetingen en in acht kleuren. Uiteraard koos ik voor de pastelroze variant, want ik gebruik hem voornamelijk voor mijn opdrachten als hairstylist en visagist. Ik kreeg deze koffer opgestuurd van  fr.newhairline.com.

  • SuitSuit Caretta Spinner, €99,95

Toen ik de koffer aankreeg, werd ik meteen enthousiast omdat ik de kleur echt super vind! Zeker in combinatie met het lichtgrijs komt het roze mooi tot z’n recht. Bovendien is het altijd gemakkelijk om mijn koffer nu terug te vinden, want hij valt zeker op! De koffer is echt heel licht, en dat komt goed uit voor mij, want ik ben helemaal niet sterk!

De koffer heeft een trekstang die drie standen heeft, en een handvat aan de boven- en zijkant. Zo wordt het nog gemakkelijk om hem te dragen als je bijvoorbeeld een trap op moet. Hij rijdt bovendien heel erg vlot, want hij heeft vier wielen die fijn spinnen.

Aan de zijkant van de koffer zit een cijferslot, waarmee je de ritsjes kan vastmaken. Hij is gemakkelijk te openen en te sluiten, waardoor hij voor mij ideaal is om mee te nemen naar een opdracht. Ik vul mijn koffer gewoon met al mijn makeup, kwasten, haartangen, speldjes en elastiekjes, en dan heb ik nog wat extra ruimte voor mijn persoonlijke spullen.

De binnenkant van de koffer is helemaal gevoerd. Aan de ene kant zit een tussenschot en een ritsvak, en aan de andere kant zitten inpakriemen. Ik gebruik de SuitSuit Caretta Spinner al een paar weken, en hij is heel stevig en schokbestendig.

Conclusie

Wat ben ik blij dat ik eindelijk een nieuwe koffer heb. De SuitSuit Caretta Spinner is enorm fijn van kwaliteit, de kleur past supergoed bij mij én hij is bovendien ook heel betaalbaar. Ik gebruik hem nu regelmatig, en krijg heel vaak complimenten over de leuke kleur! De koffer is heel licht en flexibel, en dat is echt waar het voor mij om draait bij een goede koffer.

Wat vind jij van deze opvallende koffer? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.