OOTD: Stand Out

Het is alweer woensdag, en dat betekent een nieuwe outfit. De outfit van vandaag vind ik fantastisch. Hij is wat gedurfd, maar wel volledig mijn stijl. Ik koos voor veel neutrale tinten, met een bordeaux hoed! Ik ben zelf echt grote fan van hoeden, maar ik vind ze vaak wat te hard opvallen. Gelukkig heb ik soms van die dagen dat ik het niet eens erg vind om op te vallen, en vandaag is dat het geval. Lees dus snel verder!

Khakigroen is een kleur die ik heel graag draag, het ziet er altijd casual uit en het past goed bij mijn haarkleur, vind ik. Ik combineerde een simpele broek met een simpel hemd, en nam er een grote hoed bij om de outfit fabulous te maken.

Ik ben echt superblij met mijn nieuwe broek van Blogger’s Favorites. Je weet het al, ik hou van patches, en deze broek heeft de perfecte hoeveelheid, plus gescheurde knieën. Veel van mijn broeken hebben gescheurde knieën, en die look vind ik fantastisch.

Ik hou van basics, en de laatste tijd draag ik heel graag hemden. Dit khakigroene hemd (ook van Blogger’s Favorites) is lekker los en luchtig, en ziet er casual en elegant uit.

De schoenen die ik bij de outfit aandeed, zijn mijn favoriete hakken van VeBe Design. Ik mocht ze helemaal zelf samenstellen, en ik ben nog steeds heel blij met het resultaat. Bovendien zitten ze super comfortabel, en door de nude look passen ze overal mooi bij. Ze geven mijn outfit van vandaag wat extra glam.

En wat vinden jullie van deze fantastische hoed? Ik vond hem ook op Blogger’s Favorites, het was een van de valentijnspromoties. Ik draag zelf heel graag hoeden, en deze is volgens mij de opvallendste uit mijn collectie.

Mijn tas, ten slotte, is van KeesKees is een Nederlandse start-up, die een prachtige, minimalistische en cleane tas heeft ontworpen. Hij is niet enkel handig, maar ziet er ook heel cool uit. En hij is verkrijgbaar in zes kleuren!

Hoed: Blogger’s Favorites // Hemd: Blogger’s Favorites // Jeans: Blogger’s Favorites // Tas: Kees // Schoenen: VeBe Design

Draag jij ook zo graag hoeden? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

15 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.