Cellex-C Hydra 5 B Complex

Mijn huid is al een tijdje in goede conditie, doordat mijn huidverzorgingsroutine echt op punt staat. Toch vind ik het altijd leuk om eens iets extra’s te doen voor mijn huid, om het nog beter te maken. Ik voegde daarom enkele weken geleden een serum toe, dat ik voor mijn dagcrème gebruikte. Ik was benieuwd of het serum een effect zou hebben, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees snel verder, want vandaag vertel ik je meer over de Cellex-C Hydra 5 B Complex

Ik kreeg dit serum een tijdje geleden opgestuurd van Beauty Bay, en ik was meteen wel erg benieuwd. Het serum ziet er erg medisch uit, en bevat bovendien maar vier ingrediënten. Ik kende het merk nog niet, maar Cellex-C is een heel professioneel merk dat enorm effectieve producten ontwikkelt. Het Hydra 5 B-Complex is een intens hydraterend serum. Dat kan ik zeker wel gebruiken!

Het serum bevat enerzijds hyaluronzuur, dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen. Het tweede werkzame ingrediënt is vitamine B5, dat ook heel verzorgend gaat werken. Het serum heeft de textuur van een gel, en dat is best vreemd. Ergens is het serum heel glad, maar anderzijds voelt het ook wat stroef. Ik vind dit zeker geen serum dat je zonder extra dagcrème kan gebruiken, want daarvoor is de finish wat te droog op een of andere manier.

Anderzijds merkte ik wel na een paar keer gebruiken dat het serum een effect heeft op mijn huid. Mijn poriën zijn opvallend fijner, en droge plekjes zijn nu helemaal geëlimineerd. Ik vind het gebruik van het serum ook heel fijn, het laat totaal geen residu achter en trekt volledig in de huid. Ik ben zelfs zo een grote fan, dat ik het flesje volledig leeg heb gemaakt! Dat betekent veel voor mij, want ik heb nog heel wat producten liggen die ik nog moet testen.

Conclusie

Ik heb niet veel negatiefs te vertellen over deze Cellex-C Hydra 5 B Complex. Het is een superfijn serum dat aangenaam aanbrengt, snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat op de huid. Mijn huid is na een paar weken gehydrateerd, mijn poriën zijn zichtbaar fijner geworden en ik heb het gevoel dat mijn huid straalt. Jammer dat het flesje leeg is! Het enige nadeel is de prijs: erg budgetproof is deze Cellex-C Hydra 5 B Complex niet. Maar ik ben oprecht aan het overwegen om toch nog een flesje aan te schaffen!

Gebruik jij een serum voor je dagcrème? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.