New In: Draadloze Oortjes

Ik hou van een vleugje muziek. Terwijl ik werk, als ik naar mijn kantoor fiets, op de bus, terwijl ik me klaarmaak, als ik weer naar huis ga. Onlangs kwam ik iets tegen waarvan ik meteen wist dat ik ze moest hebben: draadloze oortjes! Ik zit zo vaak in de problemen met mijn oortjes: ze raken in de knoop, ze zijn net te kort of ze blijven ergens aan hangen. Vandaag toon ik je daarom graag mijn nieuwe oortjes. Lees snel verder!

Dit zijn ze! Het zijn de Sudio Vasa BLA Rose Gold White Earphones, en ze zien er echt superleuk uit! Roségoud maakt mij altijd blij, en de details op deze oortjes zorgen ervoor dat ze er extra stijlvol uitzien. Simpel en clean, maar toch stijlvol!

Bij de draadloze oortjes zitten vier paar extra sleeves voor de oortjes, een leren tasje, een kabeltje voor het opladen van de oortjes en een metalen clip om de oortjes ergens aan te bevestigen. De oordopjes werken met Bluetooth, en de batterij gaat zo’n 8 uur mee. Ik heb ze nog niet moeten opladen!

Ik wist niet goed wat ik van het geluid moest verwachten, maar toen ik ze de eerste keer gebruikte was ik al onder de indruk! Ze klinken zo fijn, dit zijn de beste oortjes die ik ooit heb gebruikt! Ze zien er trouwens ook superleuk uit, vind ik, én ze blijven goed zitten. Aan de oortjes zitten ook drie knopjes: met de playknop, die in het midden zit, zet je de oortjes aan, en speel je muziek af. Met de next knop zet je de oortjes luider, en kan je naar het volgende liedje gaan. Met de previous knop zet je de oordopjes zachter en ga je naar het vorige nummer.

Conclusie

Ik ben superblij met mijn nieuwe oordopjes. Ze spelen mijn muziek niet enkel superfijn af, ze zien er ook mooi uit, en de roségouden details maken ze helemaal af. Ik heb de oortjes nog niet moeten opladen, zo handig, en ik blijf ook nooit meer ergens aan hangen, hoef geen rekening meer te houden met het kabeltje, en ze raken effectief niet in de knoop!

Ik heb trouwens ook een kortingscode kunnen regelen voor mijn lezers! Met de code ‘silkeblogs15’ krijg je 15% korting!

Hoe beluister jij je muziek?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.