Evanesce Kokosolie

Onlangs kreeg ik een heel mysterieus pakketje aan, met een wel heel luxueus ogend product! In de doos zat een pikzwart doosje, dat best zwaar aanvoelde. Ik kon niet wachten om het te openen. In grote letters las ik EVANESCE. Ik wist niet meteen wat het betekende, ik had nog nooit van het merk gehoord, en jullie mogelijk ook niet. Daarom vertel ik je er vandaag wat meer over! Lees snel verder.

Evanesce is een merk uit Engeland, opgestart door Marion Reynolds. Zij had na een lange zoektocht de oplossing voor haar huidproblemen gevonden. Toen haar in Thailand werd aangeraden om eens kokosolie op haar huid te gebruiken, was ze al snel overtuigd van de helende krachten van de olie. Weer thuis ging ze op zoek naar een geschikte kokosolie, maar ze vond het moeilijk om de échte fijne kokosolie te vinden, en bovendien werd de meeste kokosolie verkocht om mee te koken; en die zaten dan ook altijd in een glazen pot die er niet zo mooi uitzag.

Marion ging dus op zoek naar een kokosolie waarvan de kwaliteit haar niet zou teleurstellen, en begon te werken aan een mooie verpakking; iets wat je met plezier in je badkamer wil zetten. Het resultaat van al dat werk zie je hierboven. De kokosolie is van de allerbeste kwaliteit, en het potje is een echt kunstwerkje. Een pot kokosolie van Evanesce bevat 100ml product, waar je best een tijdje mee kan doen, en kost omgerekend zo’n €35. Je betaalt wat meer dan voor de kokosolie in de supermarkt, maar je weet dat de kwaliteit goed genoeg is om op je huid te gebruiken, én je krijgt er een prachtige verpakking bij.

Ik begrijp helemaal wat Marion bedoelt. Ik had al een tijdje een pot kokosolie in mijn badkamer staan, maar het ziet er inderdaad een beetje ongepast uit als het in een verpakking voor in de keuken zit. Het lijkt gewoon niet te kloppen op die manier! Ik merkte dat ik de pot er niet heel vaak bij nam, en dat is jammer. Kokosolie heeft namelijk zoveel voordelen!

Bij deze even een lijstje van toepassingen van kokosvet voor het lichaam:

  • Gebruik het als dagcrème;
  • Verwijder je makeup met kokosolie;
  • Gebruik de olie als serum voor je haarpunten;
  • Smeer de kokosolie op je lippen als een lippenbalsem;
  • Gebruik de olie als massage-olie;
  • Verzorg insectenbeten;

Ik gebruik kokosolie zelf vooral om mijn makeup mee te verwijderen. De olie verwijdert heel efficiënt al mijn makeup, en verzorgt mijn huid tegelijkertijd. Waar ik kokosolie zelf ook heel graag voor gebruik is om mijn mond mee te spoelen. Mijn tanden hou ik graag zo wit mogelijk, dus behalve poetsen en flossen, probeer ik ook elke dag een kwartiertje mijn mond te spoelen met wat kokosolie. Mijn tanden zijn sterker en witter dan vroeger!

Conclusie

Een pot kokosolie is altijd handig om in huis te hebben, en al helemaal als het in zo’n mooie verpakking zit! Evanesce heeft kokosolie van de hoogste kwaliteit in een stijlvol en luxueus potje gestopt. Op die manier weet je dus dat de olie zeker geschikt is om op je huid te gebruiken, én ziet je badkamer er een stukje mooier uit. Ik ben alvast fan van deze kokosolie van Evanesce.

Waarvoor gebruik jij kokosolie? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.