Silkesnaps Februari 2017: KOMEN ETEN, Nieuw Project, Groen haar

Wat was februari een enorm bewogen maand! Het begin van de maand stond natuurlijk helemaal in het teken van de bloggersweek van Komen Eten, en wat vond ik het leuk dat ik alles eindelijk met jullie kon delen! De opnames waren uiteraard al een tijdje voorbij, en ik heb héél veel foto’s en verhaaltjes die ik met je wil delen. Lees snel verder, want ik vertel je alles over Komen Eten, en wat ik nog heb gedaan deze maand! 

Hihi, op deze foto ben ik zo hard naar Alice aan het gluren! De opnames van komen Eten waren natuurlijk niet in februari, maar ik mocht uiteraard nog niks delen omdat alles geheim moest blijven! Hierboven zitten we met z’n vieren in de zetel bij Alice thuis.

Deze foto is gemaakt bij Hanne thuis. Ik had zoveel stress de eerste dag! We moesten echt vaak selfies maken, niet dat we dat erg vonden!

Aan tafel bij Hanne. Ik was het weer aan het uitleggen, blijkbaar! De crew was trouwens ook altijd superleuk, iedereen was enthousiast en spontaan. Er was geen enkel dood moment en we amuseerden ons te pletter!

En dit is de tweede dag, bij mij thuis. Ook een héle spannende dag, ik was enorm zenuwachtig, en ik herinnerde me echt niks meer. Toen ik de aflevering van mijn kookdag zag, wist ik van heel veel dingen niet eens meer dat ik ze had gedaan of gezegd!

Ik denk dat Kiki deze foto heeft gemaakt, ik weet het niet meer zeker. Mijn hoofdgerecht was pasta pesto met tomaatjes!

Op de derde dag was mijn stress een beetje gaan liggen. De stress van de eerste dag was weg, en ik moest niet meer koken. Vanaf de avond bij Kiki kon ik dus écht beginnen genieten. We begonnen de avond met een selfie, hoe leuk is deze?

Bij Kiki thuis gingen we terwijl ze aan het koken was even in haar kleerkast snuffelen. We moesten elk een favoriete item uit de kast kiezen, en ik koos voor deze prachtige bordeaux bomber! Zo mooi, ik wil hem ook!

De avond dat we bij Kiki gingen eten werd het heel laat. Elke opnamedag moesten we voordat we naar de gastvrouw gingen een interview afleggen, en ook na elke avond. De avond bij Kiki begon mijn interview om half twee ’s nachts! Ik kon amper wakker blijven!

Het passen van de hoeden van Maria Marcus, zo leuk!

Haha, deze foto van de monitor! De laatste avond werd het extreem laat, en konden we amper wakker blijven. Net voor de prijsuitreiking gingen we in de zetel zitten en vielen we allemaal bijna in slaap!

Het was een enorm leuke week, en ik heb drie fantastische meisjes leren kennen. Tijdens de week dat de afleveringen op tv kwamen, kreeg ik constant veel lieve berichtjes. Het was zo’n spannend avontuur, en ik zou het zo opnieuw doen! Nog steeds word ik vaak aangesproken en krijg ik complimenten. Zo leuk!

Verder maakte ik deze maand veel selfies. Jordi hielp me met foto’s maken! Wat een held, toch!

In februari gaven we ook véél workshops! Onze gebruikelijke workshops op woensdag- en vrijdagavond, maar ook een aantal privé-workshops. We vinden het superleuk als mensen hun vrijgezellen- of verjaardagsfeestjes bij ons komen vieren!

Floor, mijn zus, en Wolf, mijn broer, kwamen op een vrijdag na de workshop langs in het atelier. We zouden erna iets gaan drinken. Ik ben bijna twee weken ziek geweest, trouwens, op deze foto kan je het een beetje zien. Mijn neus en ogen zijn wat rood.

Bij Odds & Ends komen er vaak mensen langs die hun make-up of haar willen laten doen. Ik voel me altijd zo professioneel als ik mijn make-up belt draag!

Vorig weekend vierden we in het atelier Floors 25ste verjaardag! Het werd een superleuk feestje met leuke mensen, hapjes, drankjes en muziek!

Laatste selfie! Dit is Simon van MeetMeMagazine.be. Sinds kort ben ik daar namelijk ook werkzaam! Binnenkort vertel ik jullie er zeker meer over, maar ondertussen kan je er zeker eens een kijkje gaan nemen. check trouwens ook hoe ziek ik eruit zie!

Wat heb jij zoal gedaan in februari? En heb je naar Komen Eten gekeken? 

P.S.: Volg je me al? 

 

 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

  • Rachel Kromdijk schreef:

    Wat staat zo’n broek met gaten je stoer zeg , love it en wat een leuk overzicht oeh haha anders he zo’n camera op je neus

  • Silke schreef:

    Wat een leuke foto’s om te zien! Nu ik zelf stage volg en vaak op stap ben met een cameraploeg, snap ik je foto’s helemaal haha. Het kan soms zo lang duren hé! Maar ik volg je mening wel volledig: cameraploegen zijn echt geweldig, ik amuseer me steeds te pletter. Het was leuk om je op televisie te zien! Liefs 🙂

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.