OOTD: Pastel Pink

Wat ben ik dat grauwe weer beu. Geef mij alsjeblieft weer zon en kleur! Ik besloot om alvast het goede voorbeeld te geven. Vandaag is mijn outfit helemaal in het thema pastel roze, om toch een beetje de lentesfeer er weer in te krijgen. Zachte, fleurige kleurtjes en een zonnebril om hélemaal klaar te zijn voor de zon. Ik geef vandaag het goede voorbeeld, ik vind dat iedereen zich vanaf nu moet kleden alsof het al lente is, misschien komt de zon er dan sneller door! Lees snel verder voor de details. 

Ik ben hélemaal weg van mijn outfit. Alle kleding komt van Odds & Ends, en is volledig lente-proof!

De witte top die ik draag vind ik prachtig. Ik draag sowieso graag topjes met open schouders, en dit losse model vind ik top. De losse, pastelroze broek is ook erg los en past heel mooi bij de top. Ik hou echt van dit soort outfits: ze zitten aangenaam, én zien er stijlvol uit.

Mijn schoenen, ook van Odds & Ends, zorgen voor een perfecte balans in mijn outfit. Ze geven definitie aan mijn outfit, en door de hak maken ze de outfit elegant. Ook het tasje is van Odds & Ends en past perfect bij het geheel.

Mijn zonnebril is op sterkte, het is de aller eerste zonnebril op sterkte die ik ooit heb gehad. Het is zo’n fijn gevoel dat je én een zonnebril kan dragen, én alles goed kan zien. Ik bestelde mijn zonnebril via Polette, een internationale online opticien die betaalbare brillen aanbiedt. Ze houden de brillen goedkoop, zonder compromis, doordat ze de enige partij tussen fabriek en klant zijn. Het model is de California in de kleur zilver!

Ik draag ook een prachtig horloge, het is van Storm London en het komt uit de Time Chain lijn. Horloges met mesh bandjes zijn helemaal in, én ze staan overal heel mooi bij. Zeker bij mijn outfit van vandaag is hij ideaal.

Top, broek, schoenen en tas: Odds & Ends // Zonnebril: Polette // Horloge: Storm London

Wat vind jij van deze leuke, zomerse kleuren? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

 • Nathalie schreef:

  Omg ik vind je outfit echt geweldig!!
  Het staat je super en zou t ook echt precies zo dragen!

  Liefs, Nathalie

 • Wauw wauw wauw! Wat een ontzettend mooie outfit Silke. Ik vind je blouse en broek echt geweldig en die sandaaltjes staan er prachtig bij. Is die broek te koop bij Odds&Ends? Malou x

  • silkeblogs schreef:

   Dankjewel! Ja, de broek, de top, de schoenen en het tasje kan je bij Odds & Ends vinden. Ze staan nog niet online, maar ze worden er vandaag of morgen opgezet!

 • evelien schreef:

  Wat een super toffe outfit! Ik vind hem echt heel mooi en perfect voor de lente. <3
  Liefs,
  Evelien

 • Dalinka schreef:

  Ik vind deze outfit zó mooi! Ik zou het zo zelf dragen. En ik ben ook wel toe aan de lente dus ik heb je voorbeeld gevolgd en ben voor lentekleuren gegaan vandaag. Het zonnetje schijnt in ieder geval lekker dus zou het dan toch helpen?;-)

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.