Favorieten Februari 2017

Februari is voorbij, en het is gewoon al maart. Maak zoiets mee. Maart is mijn verjaardagsmaand – jeej! – dus ik kijk er erg naar uit, maar februari was toch ook een erg bewogen maand. Ik heb de voorbije maand veel leuke items en nieuwe producten mogen ontdekken en proberen, en daarvan wil ik er je graag een paar delen. Lees dus snel verder, want vandaag deel ik mijn favorieten van februari 2017!

De vijf items die ik je vandaag laat zien zijn stuk voor stuk fantastische dingen! Ik begin mijn mijn awesome draadloze oortjes van Sudio. Ik schreef er al een uitgebreide review over, maar ik wil vandaag toch nog eens benadrukken dat ik ze nog steeds super vind. Ze klinken keigoed, zien er leuk uit en zijn écht handig. Ik wil nooit meer terug naar gewone oortjes.

Deze was ook echt een superleuke ontdekking. Ik testte wat producten uit van Les Couleurs de Noir, een make-upmerk dat je enkel bij de apotheek kan kopen. Ik dacht dat hij wel oké zou zijn, maar dat hij wel subtiel zou blijven. Toen ik hem gebruikte, merkte ik echter dat hij echt de pérfecte mascara bleek. Hij geeft mijn wimpers volume, lengte en krul, en blijft supergoed zitten. Bekijk zeker ook het resultaat in mijn review.

EIN-DE-LIJK hangen onze foto’s op! Ik had eerder al een foto van mij laten drukken, maar nu hebben we uiteindelijk ook een foto van Miek laten maken! We lieten de foto drukken door FotoOpAluminium.nleen dochterbedrijf van FotoCadeau.nl. De foto is uiteraard prachtig, maar hij is ook supermooi op het aluminium gezet. Aanrader!

Gisteren zagen jullie deze al voorbij komen. Ik heb een nieuwe zonnebril van Polette, en deze is op sterkte. Ik vind het superleuk om én een zonnebril te kunnen dragen, én alles haarscherp te kunnen zien. Zo fijn! Ik koos voor het California model met zilveren randjes. Het is een hele standaard bril die overal mooi bij past. Ik kijk ernaar uit om hem mee te nemen op mijn reizen!

Had je deze al zien aankomen? Ik kocht onlangs een nieuwe krultang, waar ik ongelooflijk blij mee ben. De Carmen Chopstick Curler heb ik al vaak gebruikt, en het resultaat ziet er altijd zo cool uit! Love it! Check hier ook mijn review mét video, en hier zie je hoe mijn haar eruit ziet als ik het krul met deze krultang.

Wat waren jouw favorieten in februari?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.