Video: NYC City Proof Blur Matte Lip Color

NYC is een merk waarvan ik vooral de lipproducten interessant vind. Ik word élke keer enthousiast als ze een nieuw lipproduct in het schap zetten, en onlangs was dat weer het geval! De NYC City Proof Blur Matte Lip Colors zagen er zo leuk uit, dat ik er binnen een paar seconden vier vast had en ze meenam naar de kassa. Vandaag een review in video-vorm. Lees snel verder om de video te bekijken! 

 

Zoals je in de video kan zien, ben ik heel enthousiast over de NYC City Proof Blur Matte Lip Colors. Allevier de kleuren die ik uitkoos vind ik mooi, ze zijn heel fijn van kwaliteit én ik vind het blur effect wel cool.

Het idee is zo simpel: een lipstick met aan de onderkant een sponsapplicator waarmee je de lipstick kan vervagen. Ik had er om eerlijk te zijn niet heel veel van verwacht, maar het resultaat vind ik wel echt mooi!

Zoals ik al zei in de video, vind ik het resultaat zacht en subtiel. Zelfs de donkerste tint ziet er mooi en natuurlijk uit. Ik begrijp niet waarom niemand eerder op dit idee is gekomen!

In totaal zijn er wel tien kleuren verkrijgbaar, dat is best veel! Hier een overzichtje van alle tinten, de kleuren in het vet heb ik in mijn bezit:

 • 100 Nude York Style
 • 200 Pink City
 • 201 Fashion Fuchsia
 • 202 Brooklyn Berry
 • 203 Rose Island
 • 300 Red High Line
 • 301 City Cherry
 • 400 Manhattan Mauve
 • 401 Riverside Ruby
 • 402 Central Park Plum

Hierboven zie je nog eens de NYC City Proof Blur Matte Lip Colors geswatcht op mijn hand. Van links naar rechts zie je:

 • 200 Pink City
 • 203 Rose Island
 • 300 Red High Line
 • 402 Central Park Plum

De tinten zijn intens gepigmenteerd, en dekken mooi.

Conclusie

Niks dan positiefs dus, deze NYC City Proof Blur Matte Lip Colors. Ik zou zelfs zo ver durven gaan te zeggen dat ik, de volgende keer dat ik ze zie liggen, nog een paar kleurtjes zou meenemen! De lipsticks zijn goed van kwaliteit, ze zitten fijn op mijn lippen en blijven daar ook goed zitten, en de kleurtjes zijn supermooi. Als ik er iéts negatiefs over moet zeggen: na een lange tijd op mijn lippen, beginnen ze een béétje droog aan te voelen. Ik zou de NYC City Proof Blur Matte Lip Colors een 9/10 geven. Ik wil echt ook alle andere kleurtjes uitproberen!

Wat vind jij van dit idee? En welk kleurtje vind jij het mooist? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.