Doctor Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution

Je weet het: ik gebruik heel graag de producten van Babor. Ik heb al een aantal producten van het merk getest, zowel gezichtsverzorging als hun make-up, en telkens ben ik erg positief. Elke keer dat ik een nieuw productje tegenkom, moet ik het daarom ook meteen testen! Onlangs kreeg ik de Doctor Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution, een duo van twee oogcrèmes. Lees snel verder!

De producten van Babor gaan van budgetproof naar wat duurder, maar ik vind de kwaliteit altijd heel fijn. Babor is ontstaan in 1956, met als symbool de zwarte roos, die voor de volmaakte schoonheid staat. Ze differentiëren zich van andere merken, doordat ze hele specifieke producten aanbieden, zodat iedereen de ideale combinatie kan vinden. Elke huid is verschillend, en daar spelen ze bij Babor goed op in.

De Doctor Babor lijn is anders dan de ‘gewone’ lijn van Babor. De Doctor lijn is nog specifieker dan de ‘gewone’ producten, en het assortiment is daarom heel uitgebreid. Je kan echt op zoek gaan naar de perfecte verzorging voor jouw huid.

De Dual Eye Solution die ik vandaag bespreek, zit in de Lifting Cellular lijn van Doctor Babor. De Lifting Cellular zou de huid liften zonder injectie, en sommigen durven de producten zelfs te vergelijken met een injectie!

Een oogcrème is een fijne aanvulling voor je basis huidverzorgingsroutine. Ik gebruik zelf normaal eigenlijk geen oogcrème, ik breng mijn dagcrème gewoon ook rond mijn ogen aan. Uiteraard maakte ik graag een uitzondering toen ik deze Doctor Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution in handen kreeg. Ik heb hem een aantal weken ’s ochtends en ’s avonds gebruikt op mijn oogcontouren.

In principe is de Doctor Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution een dubbel product. Je krijgt namelijk twee verschillende oogcrèmes: ééntje voor overdag, en ééntje voor ’s avonds. De dagverzorging verstevigt en vermindert donkere kringen. Op die manier zorgt de crème dus voor een stralende blik!

De oogcrème voor ’s avonds ondersteunt de microcirculatie en vermindert wallen, zwellingen en kringen rond de ogen. Je wordt ’s ochtends dus wakker met een frisse look!

En nu willen jullie uiteraard weten wat ik daarvan vind!

Om te beginnnen, het verschil tussen de twee crèmes is best duidelijk. Hierboven zie je links de oogcrème voor overdag, en rechts die voor ’s avonds. De crème voor overdag is wat witter, terwijl die voor ’s avonds wat geliger is. De dag-oogcrème is dan ook een stuk vloeibaarder, en voelt aan als een serum op de huid. De oogcrème die je ’s avonds aanbrengt is iets rijker van structuur en laat een beetje residu achter, en dat vind ik voor ’s avonds wel fijn!

Wat het resultaat betreft: ik vind het altijd heel moeilijk om over oogcrèmes te zeggen of ze echt verschil maken of niet. Ik heb zelf namelijk nog geen lijntjes rond mijn ogen, en ik heb ook niet echt veel last van donkere kringen (Thank GOD!). Wat ik wel kan zeggen is dat de crèmes er allebei wel voor hebben gezorgd dat de huid rond mijn ogen minder droog is.

Als ik mijn makeup aanbreng over de day oogcrème, merk ik bovendien dat mijn concealer minder cakey is en mooier blijft zitten rond mijn ogen.

Conclusie

Met geduld wacht ik op de dag dat Babor mij teleurstelt. Ook de Doctor Babor Lifting Cellular Dual Eye Solution is voor mij een schot in de roos. Oké, hij is aan de prijzige kant, maar je krijgt wel twee oogcrèmes, die allebei heel fijn zijn én mijn makeup blijft er mooier door zitten. Voor mij is hij het dus zeker waard, en dat voor iemand die normaal gezien oogcrème overbodig vindt!

Gebruik jij een aparte oogcrème?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.