Essence Glitter In The Air

Glitter. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Soms voel ik me echt een klein meisje, en wil ik alles roze én met glitter. Je kan je dus wel voorstellen dat ik een vreugdesprongetje maakte toen ik zag dat de nieuwe limited edition van essence in de winkel lag, én dat het thema glitter was! Ik nam een aantal items uit de Essence Glitter In The Air limited edition mee naar huis, en probeerde ze meteen uit. Lees snel verder! 

Uit de Essence Glitter In The Air collectie nam ik de drie items mee die ik er het leukst vond uitzien. In totaal bevat de limited edition negen producten:

 • Metallic Eyeshadow, een oogschaduw in een tube, verkrijgbaar in drie kleuren;
 • 2-in-1 Metallic and Matte Eyeliner, een dubbelzijdig oogpotlood, verkrijgbaar in twee tinten;
 • Eyebrow Pommade Pen, een dik potlood voor je wenkbrauwen, in één kleur;
 • Velvet Lipstick, een lipstick in twee verschillende kleuren verkrijgbaar;
 • One For All Shimmer Drops, verkrijgbaar in één kleur;
 • Strobing Blush and Highlighter Powder, een blush én highlighter in één;
 • Strobing Brush, een kwast speciaal vormgegeven om gemakkelijk poeder aan te brengen;
 • Nail Polish, nagellakjes in vier kleurtjes;
 • Nail Polish Remover Gel Extra Strong, een gel waarmee je je nagellak er weer af kan halen.

De 2-in-1 Metallic and Matt Eyeliner vond ik er heel leuk uitzien, dus die nam ik mee naar huis. Het is een oogpotlood met twee uiteinden, waarvan ééntje metallic en ééntje mat. Ik koos voor kleur 01 – Be The Jewel On My Crown, dat is de bronzen variant van de twee.

 • Essence Glitter In The Air 2-in-1 Metallic and Matt Eyeliner, €2,39

Een metallic oogpotlood vind ik best interessant! Dit roségouden potloodje sprak me uiteraard meteen aan, ik vind het een origineel kleurtje.

Na een snelle swatch op mijn hand, was ik meteen onder de indruk. Zowel de matte als de glanzende kant van het oogpotlood brengen superfijn aan, ze hebben allebei enorm veel pigment en zijn heel romig. Ook de kleurtjes zijn mooi apart, en passen goed bij elkaar. Bovendien blijven ze goed zitten, dus mijn oordeel is helemaal positief!

Dit zijn de One For All Shimmer Drops, volgens mij toch wel hét must-have product uit de collectie. Deze druppeltjes zijn erg multifunctioneel, je kan ze voor heel wat dingen gebruiken. Je kan ze bijvoorbeeld op je jukbeenderen gebruiken als highlighter, of in je binnenste ooghoek, maar je kan ze ook gebruiken op je lichaam, en zelfs mengen met je foundation of dagcrème.

 • Essence Glitter In The Air One For All Shimmer Drops, €1,99

Het flesje is klein en schattig, en heeft een pipetje waarmee je gemakkelijk de druppeltjes kan doseren. Dit product sprak me ook erg aan, want ik hou wel van een dosis glans en zeker in vloeibare vorm!

De vloeistof van de One For All Shimmer Drops zit van kleur net tussen zilver en goud, en is erg vloeibaar. Hierboven zie je de shimmers al een beetje zitten!

Hierboven heb ik de One For All Shimmer Drops geblend, en wat overblijft is een subtiele glans en hele fijne shimmers! Ik vind dit een heel fijn product om een subtiel effect mee te bereiken. Ik gebruik deze druppeltjes vooral als vloeibare highlighter op mijn jukbeenderen, maar ik heb ze ook eens gemengd met mijn foundation en dat geeft ook een erg mooi effect!

Als laatste nam ik ook nog een nagellakje mee. Deze gouden metallic nagellak in de kleur 03 – Too Glam To Give A Damn zag er supermooi uit, dus ik kon niet wachten om hem te swatchen!

 • Essence Glitter In The Air Nail Polish, €1,99

Wat een prachtig lakje! De Essence Glitter In The Air Nail Polish in de kleur Too Glam To Give A Damn brengt streeploos aan, dekt perfect in twee laagjes, en droogt snel op! Ik vind hem echt supermooi!

Conclusie

De Essence Glitter In The Air limited edition is een superleuke en speelse collectie. Ik hou van glanzende dingen, en ik vind dat ik er drie hele leuke producten uit heb gekozen. De 2-in-1 Metallic and Matt Eyeliner is goed gepigmenteerd, is romig en brengt fijn aan. De One For All Shimmer Drops zijn multifunctionele druppeltjes die een mooi en subtiel effect geven. De Nail Polish dekt perfect en brengt mooi aan, en is bovendien een mooie kleur! Ik vind het stuk voor stuk leuke producten, niet heel vernieuwend, maar wel leuk. Ik kijk al uit naar de volgende limited edition!

Wat vind jij van de Essence Glitter In The Air limited edition? Ben jij ook zo’n fan van glitter? 

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.