BodyBlendz Original Coffee Scrub

Ik vind het heerlijk om een fijne scrub te gebruiken onder de douche. Helemaal hip tegenwoordig zijn de koffiescrubs: scrubs die bestaan uit fijngemalen koffie, aangevuld met enkele verzorgende ingrediënten, zodat je huid heerlijk zacht aanvoelt. Onlangs zat in de Healthbox de BodyBlendz Original Coffee Scrub. Ik wou hem uiteraard testen, en vandaag lees je mijn verslag! Lees snel verder. 

De BodyBlendz Original Coffee Scrub is de originele versie van de koffie scrub. Behalve deze Original, heeft het Australische merk ook een koffiescrub met kokos, havermout en suiker. De verpakkingen zien er schattig uit, en zitten bomvol verzorgende, en 100% natuurlijke ingrediënten!

De BodyBlendz Original Coffee Scrub bevat als eerste natuurlijk koffie, maar ook macadamia olie, jojoba-olie, zeezout, amandel- en olijfolie.

Je huid scrubben met koffie heeft heel veel voordelen. Koffie is een natuurlijk granulaat, dat heel fijn is en daarom zacht is voor je huid. De koffie maakt je huid egaal en stralend, en het zeezout verwijdert dode huidcellen. Door de olie die in de scrub verwerkt zit, wordt je huid tegelijkertijd ook gevoed en geydrateerd!

De BodyBlendz Original Coffee Scrub is heel fijn en ruikt heerlijk naar koffie. De koffiescrub zou ervoor zorgen dat cellulitis en striemen verminderen, en helpt ook bij het bestrijden van acne en eczeem. Ik gebruik niet heel vaak een scrub op mijn gezicht, maar zo nu en dan vind ik het wel eens fijn om een goede scrub te gebruiken voor mijn gezicht. Mijn lichaam scrub ik wel ongeveer een keer per week met een scrub onder de douche, en een koffiescrub vind ik daar ideaal voor.

Even een heel flatterende foto. Het ziet er misschien uit alsof ik super vuil ben, maar dit is gewoon hoe de koffiescrub eruit ziet. Ik neem wat van de BodyBlendz Original Coffee Scrub in mijn hand, voeg er een klein beetje water aan toe en masseer de scrub zacht in mijn huid. De scrub ruikt heerlijk naar koffie, voor een momentje word ik helemaal ‘vuil’ en dat vind ik wel grappig! Gelukkig spoel je alle koffie binnen een paar seconden weg, en dan is mijn huid weer zacht en stralend.

Conclusie

Ik blijf mijn huid schrubben met de heerlijke BodyBlendz Original Coffee Scrub. De geur van koffie vind ik heerlijk, en mijn huid is na gebruik zacht, stralend én gehydrateerd door de olie in de scrub. Een keer in de week kan ik er écht van genieten om mezelf een klein verwenmomentje te geven en mijn hele lichaam te scrubben met deze koffiescrub. Ik denk dat de andere varianten ook fantastisch zijn! Ik geef deze BodyBlendz Original Coffee Scrub een 8/10.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.