OOTD: Be Under

Zoals jullie misschien weten woon en werk ik in Schoten. Het is een kleine gemeente, en je zou het niet meteen denken maar je kan er echt goed shoppen! Er zijn veel leuke kleine boetiekjes, en je vindt er ook grotere merken. Er is één winkel die er al jaren is, en waar ik zelfs in de middelbare school al ging shoppen: Be Under. Vandaag deel ik met veel liefde een outfit die ik in die winkel geshopt heb, dus lees snel verder!

Bij Be Under kan je zowel mannen- als vrouwenkleding scoren van merken zoals onder andere OnlyJack and Jones en Bench. Ze hebben best een uitgebreide collectie, dus ik vind er altijd wel wat moois. Je vraagt je vast af waar de naam Be Under vandaan komt. De winkel is voor een groot deel ondergronds, en dat geeft een heel leuke feel aan de winkel! Bovendien hebben ze vaak stukken van Only in de rekken liggen die je niet in andere fysieke winkels kan krijgen.

Mijn blazer, t-shirt en broek zijn alledrie van Only en vond ik alledrie bij Be Under. De broek vind ik fantastisch: hij zit lekker, heeft een fijn streepje en ziet er stijlvol uit. De stof van het t-shirt is superzacht, en de kleur is dat ook! De blazer vind ik al helemaal leuk, want ik draag zelf heel graag blazers.

Mijn oorbellen en halsketting zijn van L’Atelier D’Amaya, en ik vind ze prachtig. Ik koos voor twee elegante items, die overal bij passen. L’Atelier D’Amaya is een webshop met supermooie en stijlvolle juwelen, die gemaakt worden door Laure en haar dochter Amaya. Inspirerend!

Mijn tasje is superleuk, en komt van Veritas. Ik maak je alvast warm voor de actie van volgende week: van 16 tot 22 maart krijg je 20% korting op je favoriete handtas!

Blazer, t-shirt en broek: Only by Be Under // Schoenen: Bershka // Oorbellen: L’Atelier D’Amaya // Halsketting: L’Atelier D’Amaya // Tasje: Veritas

Kan je goed shoppen waar jij woont?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

17 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.