Video: Bloopers Januari & Februari #FAIL

Tegenwoordig vind je op Silkeblogs wekelijks een video. Tijdens het opnemen van die video’s loopt er regelmatig iets mis. Ik verspreek me, ik verbrand mijn vingers, of ik doe gewoon hele rare dingen. Ik heb een aantal van die fails verzameld, omdat ik die jullie echt niet wilde onthouden. Vandaag dus een video met mijn belachelijkste fails van januari en februari! Lees snel verder!

Wat is het belachelijk om mezelf al die rare dingen te zien doen!

Welke fail vond jij het grappigst?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Regina schreef:

    Heel herkenbaar, vooral je vingers/hand branden aan je curler.
    Ik heb dan geen curler maar brand me vaak aan mijn instyler, net iets te vaak haha oepss!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.