Hard Rock Café Signature Series

Natuurlijk had ik al vaak van het Hard Rock Café gehoord, maar ik was er nog nooit zelf binnen geweest. Om een of andere reden dacht ik dat het concept niet bij mij zou passen. Gelukkig kreeg ik onlangs de kans om in het Hard Rock Café van Amsterdam te gaan eten, want dat heeft mijn idee danig veranderd! Vandaag deel ik je mijn ervaring van mijn avondje Hard Rock Café, én het nieuwe Signature Series T-shirt! Lees snel verder.

Ik had geen idee wat ik kon verwachten van het Hard Rock Café. Ik dacht dat er enkel hard rock gedraaid werd (al weet ik niet eens wat dat net inhoudt) en dat het voor stoere mensen was. Maar toen Jordi en ik binnenkwamen werden we hartlijk ontvangen, en kregen we meteen een welkomstcocktail. De cocktail was superlekker, en ging vlot naar binnen!

We moesten maar een paar minuten wachten op ons hoofdgerecht, alles verliep vlot en aangenaam. We bestelden een vegetarische burger met frietjes, en toen we ons eten op tafel kregen, wisten we het meteen: dit zou ik nooit opkrijgen!

De burger was zo groot, dat ik hem amper in mijn mond kreeg, maar als ik er nu aan terug denk, loopt het water me opnieuw in de mond. Héérlijk! Met trots kan ik zeggen dat ik toch zelfs net iets meer dan de helft heb opgekregen; een hele prestatie voor mij!

Normaal zouden we ook elk een dessert krijgen, maar we hadden al zo genoten van het hoofdgerecht dat we vroegen of we er maar eentje kregen. Deze ‘lil’ brownie met vanille-ijs en slagroom was té lekker, en Carlos – een van de managers van het Hard Rock Café – vertelde ons dat dit de ‘miniversie’ van de brownie was. Wow, Jordi en ik kregen samen dit bord al niet op, haha!

Natuurlijk deel ik ook graag even mijn outfit van die dag, want ik kreeg het Mr. World Wide Signature Series t-shirt opgestuurd om aan te trekken.

Ieder jaar brengt Hard Rock Cafe een nieuw limited-edition Signature Series uit in samenwerking met een bekend muziekicoon. Dit jaar is het de beurt aan GRAMMY-award winnaar en internationale superster Pitbull.

Ik herinner me nog dat ik vroeger helemaal los ging op Give Me Everything van Pitbull, dus ik voelde meteen een band met het shirt! Bovendien is het t-shirt erg mooi van model. Het valt wat wijder, en is wat korter, waardoor het er heel flatterend uitziet.

De kleuren zijn ook superleuk, ik hou van roze!

Conclusie

Ik ben zo blij dat ik kennis heb mogen maken met het Hard Rock Café, want mijn ervaring was echt heel positief. Het eten was enorm lekker (en veel), de bediening was supergoed, en het t-shirt dat ik opgestuurd kreeg zie ik mezelf zeker vaker dragen. Ik voel me echt stoer als ik het shirt draag, hihi! Deze maand opent ook het Hard Rock Café in Antwerpen, en ik weet al dat ik daar snel eens naartoe ga!

Wat vind jij van het Limited Edition Signature Series T-shirt? Heb jij een item van Hard Rock Café?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.