Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara

Onlangs was ik mijn mascara ergens vergeten. Paniek, natuurlijk, want zonder mascara kan ik écht niet leven. Snel trok ik even naar de drogist om er een nieuwe te kopen. De ideale gelegenheid om nog eens een nieuwe mascara uit te testen. Ik ging voor een nieuwe mascara van essence: de Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara. De mascara zag er supermooi uit, met de roze huls en de gevlochten dop. Vandaag vertel ik je wat ik vind van de nieuwe Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara. Lees snel verder!

Dit is hij, de Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara. Ziet hij er niet mooi uit? Hij viel me meteen in het oog, en ik kon hem gewoon niet weerstaan. Er is ook een andere nieuwe variant van deze mascara, de Essence Volume Stylist 18H Lash Extension Mascara. Mascara is voor mij een echte essential, en ik vind het daarom niet erg om wat extra moeite te doen, of wat extra geld uit te geven om een goede mascara te vinden.

Ik weet goed wat ik verwacht van een mascara. Een mascara moet mijn wimpers voller maken, lengte geven, ze krullen, en dat ze die krul ook goed vasthouden!

De Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara bevat ‘micro styling waxes’. Ik heb om eerlijk te zijn geen idee wat dat betekent, maar het klinkt fancy!

Het borsteltje ziet er niet slecht uit. Het heeft korte, zachte haartjes en is recht. Ik heb niet echt een voorkeur, of het nu een siliconen of natuurlijke borstel is, het heeft allebei wel iets. Op het eerste zicht merk ik niet veel speciaals aan het borsteltje van de Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara.

Tijd om hem te testen. Dit is hoe mijn wimpers eruitzien zonder mascara.

En dit is hoe ze eruitzien met de Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara.

De mascara geeft inderdaad aardig wat volume en krult mijn wimpers ook goed. De formule is een héél klein beetje aan de droge kant, waardoor mijn wimpers niet helemaal perfect gesepareerd zijn, maar het effect is zeker mooi.

Maar. Er is een minpuntje aan deze mascara. Ik ben zelf snel tevreden over mascara’s, ik heb namelijk hele gemakkelijke wimpers. Maar als er één ding is waarvan ik vind dat het écht niet kan, is als de mascara gaat vlekken. En bij deze Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara is dat jammer genoeg het geval. Ik had de mascara ’s middags aangebracht, en in de late namiddag had ik gewoon echt panda-ogen. Ik had niet in mijn ogen gewreven of getraand, maar toch zag ik er dramatisch uit! Zo jammer.

Conclusie

De Essence Volume Stylist 18H Curl & Hold Mascara valt me tegen. Erg jammer, want ik vond dat hij er zo mooi en veelbelovend uitzag. De mascara geeft mijn wimpers misschien wel volume en krul, maar na een paar uur zit er meer van de mascara onder mijn ogen dan op mijn wimpers. Bij mij gaat deze mascara meteen in de prullenmand, want ik wil er écht niet uitzien als een panda. Ik geef hem daarom een 4/10.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.