OOTD: Sun Is In Town

De zon is er weer, en ik word er zo blij van! Gisteren was het zelfs zo warm dat ik besloot om een rokje aan te trekken. Het was heerlijk, en zeker omdat ik mijn nieuwe schoenen én zonnebril kon aandoen. Helemaal vrolijk trok ik dus naar buiten, om een van mijn meest geliefde outfits te fotograferen. Lees snel verder als je mijn meest zonnige outfit van dit jaar wil zien! 

Hoe leuk is het om foto’s te kunnen maken in de volle zon? Ik heb er echt van genoten!

Mijn rokje kocht ik een aantal jaar geleden in een boetiekje in Schoten. Ik draag het al lang, en ben er nog altijd superblij mee, maar mijn mama heeft het wel een beetje moeten innemen opdat het zou passen. Mijn topje is van New Look. Het is een crop top in een metallic bronzen kleur, ik vind het supermooi!

Het vestje dat ik om me heen sloeg, voor het geval dat het toch wat kouder zou worden, is van Primark.

Ik heb een nieuwe zonnebril van Freakyglasses.nl gekregen. Het is een coole clubmaster met zilveren spiegelglazen. Ik hou van spiegelglazen!

Mijn sneakers en mijn tas komen allebei van Bent. Een hele leuke webshop met schoenen en tassen, en een origineel aanbod. Ik koos voor deze leuke felrode sneakers van Puma, ik vind ze ongelooflijk cool! Ze geven mijn outfit kleur, maar zien er toch sportief uit. Ik herinner me trouwens dat ik vroeger, toen ik een jaar of 13 was, ook rode schoenen van Puma had. In die tijd waren schoenen van Puma superhip!

Mijn tas is van Boo, een merk dat ik zelf nog niet kende, maar dat echt wel veel mooie tassen heeft. Ik koos voor een heel licht roze model dat van formaat perfect is voor mij. De lichte kleur past heel goed bij mijn zomerse outfit, en maakt het helemaal af!

Rokje: Imagin Schoten // Topje: New Look // Vest: Primark // Zonnebril: FreakyGlasses // Sneakers: Puma // Tas: Boo

Heb jij kunnen genieten van het mooie weer? 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.