New In: Veritas Bags

Ik ben van mening dat je nooit genoeg tassen kan hebben. En dat heeft Veritas goed begrepen, want van vandaag tot volgende week kan je er tassen scoren met korting! Het lijkt wel alsof ze wisten dat ik dit weekend jarig ben. Ik geef vandaag het goede voorbeeld en laat je mijn drie nieuwste aanwinsten zien. Lees snel verder als je wilt weten voor welke tassen ik koos. 

Dit zijn ze dan! Ik ging voor een grote tas met leuke kleurtjes en kwastjes, een bijbehorende kleinere schoudertas, en een superleuk blauw schoudertasje met fototoestel.

Het kleine, kleurrijke tasje zag je al eens voorbij komen in mijn artikel over het Hard Rock Café. Ik vond het heel leuk staan bij mijn stoere outfit met het zwarte vestje. Het maakt de look meteen wat meer festivalproof.

Maar mijn favoriet van de drie is zonder twijfel het tasje met het fototoestel. Ik draag super vaak mijn fototoestel bij, dus dit tasje past zo goed bij mij. En de kleurtjes vind ik ook superleuk, ik word gewoon zo blij als ik dit tasje zie!

Dit tasje heb ik al het vaakst van de drie gebruikt. Het heeft het ideale formaat voor mijn gsm, mijn portefeuille en wat kleine rommel. Ik heb er al veel complimentjes over gekregen!

Als jij zelf ook nood hebt aan een nieuwe tas, dan ga je deze week best eens bij Veritas kijken. De tijd dat je daar enkel naaibenodigdheden kan vinden is lang voorbij, want nu vind je er ook allemaal leuke accessoires. Van 16 tot 22 maart krijg je nog 20% korting op een groot aantal handtassen. Via deze link kan je zien welke tassen ze allemaal in hun assortiment hebben.

Welke tas vind jij het mooist? En ga jij er eentje scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.