Kruidvat Pure & Nature Douchegels

Wie houdt er niet van wat verwennerij onder de douche? Ik ben alvast zot op lekkere geurtjes en zachte doucheproducten tijdens het douchen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de producten milieuvriendelijk zijn. Deze ideale mix is helemaal aanwezig bij de nieuwe lijn van douchegels Pure & Nature van Kruidvat. Lees snel verder!

Door Elisa –

Jezelf verwennen in de douche wordt nog leuker als het ook milieuverantwoord is. De nieuwe lijn Pure & Nature van Kruidvat is dan ook ‘natrue gecertificeerd’. Dit houdt in dat de douchegels bestaan uit natuurlijke bestanddelen en dat de productie ervan op milieuvriendelijke wijze gebeurt. De nieuwe lijn van doucheproducten bestaat uit twee douchegels en één douche cream die alle drie helemaal ‘vegan’ zijn.

De Refreshing Shower Gel ‘Aloë Vera en Matcha’ is een vitaliserende douchegel en ruikt dan ook heel verfrissend. Ik ben helemaal verzot op de sterke en frisse geur van deze douchegel. Ideaal voor een frisse start in de ochtend!

De Sensitive Shower Gel ‘sunflower & olive oil’ is parfumvrij en zorgt daardoor voor een milde verzorging van de huid. Deze douchegel voelt heel zacht aan, bijna als een bodylotion. Aangezien deze douchegel parfumvrij is, heeft hij geen heel sterke geur – al helemaal niet als je zoals mij niet over het meest verfijnde reukorgaan beschikt. Als je een gevoelige huid hebt, is deze gel daarom zeker een aanrader.

 

De Pampering Shower cream ‘vanilla en orange’ is een verzorgende douche cream die de huid daarom goed hydrateert. De combinatie van vanille en sinaansappelextract zorgt voor een zoete, bijna koekjesachtige geur. Zelf ben ik niet zo’n fan van hele zoete geuren, maar de zachte textuur van de douchegel kan me dan weer wél bekoren.

Conclusie

De ‘Pure & Nature’ lijn van Kruidvat biedt budgetvriendelijke producten die niet alleen goed zijn voor jezelf maar ook voor het milieu. Ze hebben elk een inhoud van 200 ml en zijn verkrijgbaar voor €2,49 bij alle Kruidvat-filialen en via Kruidvat.be. Als je net zoals mij houdt van biologische verwenproducten zijn ze dan ook zeker het proberen waard. Mijn favoriet, de Refreshing Shower Gel, krijgt een vast plaatsje in de douche!

Welke douchegel lijkt jou het fijnst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.