OOTD: Wolf

Ik heb weer een speciale gast voor jullie! Vandaag zie je niet mij, maar mijn broer in zijn outfit of the day. Wolf – ja, dat is écht zijn naam – heeft zeker gevoel voor fashion, maar dat maakt het ééns zo leuk als ik hem mag helpen met zijn outfit. Onlangs gingen we samen shoppen, en vandaag toont Wolf je zijn vondsten! Lees snel verder.


Advertisement

Wolf vond zijn jeans, t-shirt en trui bij Be Under. We vinden het super om samen te gaan shoppen waar we wonen. Ik ben helemaal fan van zijn simpele, maar leuke outfit. Vooral het t-shirt, dat een beetje langer is, vind ik fantastisch! Ik vind het wel iets hebben als je zijn t-shirt nét onder de trui ziet uitkomen. Dat ‘breekt’ de outfit een beetje.

Zijn sneakers passen perfect bij zijn nieuwe outfit, en zijn van Nike. Hij heeft ze al een tijdje, en het zijn echt sneakers die gemakkelijk zitten, maar er ook leuk uitzien.

De zonnebril die Wolf draagt is van Freaky Glasses, en eigenlijk is die van mij, maar ik vond dat Wolf er heel mooi mee stond! Wat vind jij?

Hoe cool is trouwens ook de tas die Wolf hierboven draagt? Ik vind dat hij er supergoed mee staat, en daar blijft het niet bij: het is eigenlijk een fietszak. Je kan hem dus gemakkelijk op je fiets zetten, en er weer van af halen. Binnenkort lees je er meer over!

Jeans, shirt en trui: Be Under // Sneakers: Nike // Zonnebril: Freaky Glasses // Tas: Basil

Wat vind jij van de outfit van Wolf?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.