Winnaars Winactie Verjaardag!

Jeej, vorige week was ik jarig! Ik ben nu officieel 24 winters (echt waar) oud. Ik vierde heel gepast met een groot aantal winacties. Gisteren liepen de winacties af en vandaag maak ik bekend wie er gewonnen heeft. Wil je weten of jij gewonnen hebt? Lees snel verder!

We beginnen met de grootste prijs, het beautypakket! Om mee te doen moest je Silkeblogs liken op Facebook en 2 vrienden taggen. Er waren uiteindelijk wel 162 deelnemers, maar uiteraard kan er maar één winnaar zijn.

En de winnaar is… (spannend) Angelie A.! Proficiat, Angelie, ik heb je een berichtje gestuurd!

De tweede prijs was een gepersonaliseerd telefoonhoesje.

Kelly B., heb jij al nagedacht over wat je op je hoesje zou laten zetten? Jij bent de winnaar! Ik heb je een berichtje gestuurd!

Het spannendste dat er te winnen viel was uiteraard het verrassingspakje van Decoraza. Heb jij al een idee wat erin zit?

De winnaar van dit verrassingspakje is…

MARJOLEIN F.! Proficiat, Marjolein, ik heb je een berichtje gestuurd!

Vervolgens ga ik door naar het zwaarste cadeau. De lamp en de bluetoothspeaker van DitVerzinJeNiet.nl waren ook heel populair.

De winnaar is… Pia D.! Proficiat Pia, ik heb je een berichtje gestuurd!

Ook kon je een houten cover van Appelhout winnen!

De winnaar van de cover is… Kristina S! Ik heb je op facebook een berichtje gestuurd.

En dan de laatste winactie: de Bongo bon voor een tripje naar Parijs!

De winnaar is… @astridliawouters! Proficiat, ik heb je een berichtje gestuurd!

Ik wil iedereen nog eens bedanken voor alle lieve verjaardagswensen, en om deel te nemen. Als je niet gewonnen hebt: niet getreurd, er staat al een nieuwe wedstrijd online hier, en het is zeker niet de laatste!

P.S.: Volg je me al? 

 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.