Event: Modeshow Veja!

Gisteren was ik uitgenodigd bij Veja in Merksplas, want het was namelijk Fashion Night! We werden verwend met hapjes en drankjes, en er vond zelfs een echte modeshow plaats. Ik vind het altijd superleuk om nieuwe plekjes te ontdekken, en dat is op het event zeker gebeurd. Vandaag deel ik een paar sfeerbeelden, en een outfit die ik er scoorde! Lees snel verder!

De winkel was zo groot, ik moest er mijn bril voor opzetten (echt waar). Er zijn twee delen van de winkel, het ene deel had merken als Only en Vila, en het andere deel had iets luxere merken.

Normaal shop ik niet heel graag, maar deze keer was het anders. Er was veel ruimte, een mooi aanbod en alles was perfect geordend!

Wat vind je trouwens van de outfit die ik droeg op het event?

Deze schoenen vond ik helemaal fantastisch! Nu ik ze nog eens zie, twijfel ik echt om nog eens terug te gaan want ik vind ze écht heel leuk.

Even mezelf checken in de spiegel! Mijn topje is trouwens van Bershka, mijn vestje van Takko, mijn broek van Primark, mijn tas is van Boo!, mijn schoenen van Boohoo, mijn oorbellen zijn van Yehwang en mijn halsketting van l’Atelier D’Amaya.

En ziehier de outfit die ik uitkoos uit de winkel! Voor meer details over mijn outfit, check mijn artikel op MeetMeMagazine!

En hoe cool is trouwens mijn zonnebril? Hij is van Cheap Ass Zonnebrillen!

En wat vinden jullie van mijn vlecht? Ik ben een beetje aan het experimenteren met wat alternatieve vlechten. Zouden jullie het fijn vinden om een aantal van mijn vlechtcreaties in een video te zien?

Dragen jullie je haar vaak in een vlecht?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.